Închide meniul

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 21:26

Reclamă
Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii câinilor” au făcut anunțul

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo!

Răzvan Patriche / Profimedia

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii echipei pregătite de Zeljko Kopic au făcut anunțul, prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patriche a fost un om de bază în sezonul trecut pentru Dinamo. Căpitanul lui Zeljko Kopic a adunat 33 de partide în tricoul formației care s-a salvat de la retrogradare.

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo!

„Răzvan PATRICHE, alături de Dinamo și în sezonul următor!”, a fost mesajul postat de Dinamo, pe rețelele de socializare.

Ajuns la 38 de ani, Răzvan Patriche este legitimat de 2 ani la Dinamo. A ajuns în lotul „câinilor” în anul 2022, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Academica Clinceni.

În cariera sa, fundașul a mai fost legitimat la: Sportul Studențesc, ASA Târgu Mureș, Universitatea Craiova, Academica Clinceni și CS Afumați.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, Răzvan Patriche este cotat la suma de 100.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2013. La momentul respectiv, era evaluat la suma de 500.000 de euro.

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1. „Câinii” nu se opresc şi vor în continuare să se întărească pentru sezonul viitor de Liga 1.

Dinamo a oficializat deja şase transferuri, în această vară. Adrian Caragea, Cătălin Cîrjan, Răzvan Paşcalău, Alexandru Roşca, Raul Opruţ şi Kennedy Boateng au semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Dinamo îl are pe lista de transferuri şi pe Mino Sota, notează iamsport.ro. Mijlocaşul s-a despărţit în această vară de Hermannstadt şi a rămas liber de contract. Acesta a fost jucător de bază la formaţia din Sibiu, în sezonul precedent.

Mino Sota nu este singurul jucător aflat pe lista lui Dinamo. Zeljko Kopic caută în continuare soluţii pentru a-şi întări echipa, în vederea sezonului viitor.

Şi Rapid îl are pe listă pe Mino Sota. Până acum, giuleştenii au efectuat un singur transfer, Luka Gojkovic fiind prezentat oficial. De asemenea, Rapid l-a transferat definitiv şi pe Jakub Hromada, cel care a fost iniţial împrumutat în iarnă de la Slavia Praga.

Mino Sota are 29 de ani şi în sezonul precedent a bifat nu mai puţin de 39 de meciuri la Hermannstadt, în toate competiţiile. Mijlocaşul defensiv a reuşit să marcheze şi două goluri. Niponul a ajuns în România încă din 2018, atunci când a fost transferat de Metaloglobus.

În 2021, Mino Sota a fost transferat de Hermannstadt, echipă pentru care a evoluat timp de trei sezoane.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria au fost LIVE, în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și