Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu a rămas mască atunci când a auzit declaraţia lui Zeljko Kopic: „Nu ştiu de unde o asemenea luare de poziţie”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 19:06

Răzvan Zăvăleanu a rămas mască atunci când a auzit declaraţia lui Zeljko Kopic: „Nu ştiu de unde o asemenea luare de poziţie

Răzvan Zăvăleanu a rămas mască atunci când a auzit declaraţia lui Zeljko Kopic

Răzvan Zăvăleanu şi Zeljko Kopic / colaj Instagram, Profimedia Images

Răzvan Zăvăleanu a rămas mască atunci când a auzit declaraţia lui Zeljko Kopic. Antrenorul croat a spus că Dinamo are o situaţie financiară dificilă, iar administratorul judiciar al clubului a recunoscut că l-a surprins această afirmaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Zăvăleanu (49 de ani) a dezvăluit că a avut o discuţie cu administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, legată de sumele de care va dispune Dinamo pentru transferuri. Zăvăleanu susţine că sunt bani suficienţi pentru ca „roş-albii” să aducă jucătorii de care au nevoie pentru a se salva de la retrogradare.

Răzvan Zăvăleanu a rămas mască atunci când a auzit declaraţia lui Zeljko Kopic

Eu n-am văzut declarația, e destul de greu  se contrazică cu mine. Pe mine  surprinde, poate nu asta a vrut  spună exact. Câtă vreme eu și Andrei Nicolescu am vorbit despre anumite sume arhisuficiente pentru niște salarii care  atragă jucători buni, nu știu de unde o asemenea luare de poziție.

Și noi am fost îngrijorați de faptul că nu se întâmplă nimic, dar am înțeles că noul antrenor preferă să nu facă transferuri în criză de timp și vrea să ia decizii corecte în această perioadă, așteptând momentul potrivit.

Mi-aș fi dorit ca în prima săptămână de după încheierea campionatului să avem lotul complet, cu cei mai buni jucători care se puteau aduce, dar nu știu care e strategia și o accept așa cum este. Sper să fie bună, să fie inspirați și rezultatul sportiv să fie unul bun.

Reclamă

Mai există jucători care pot fi aduși la Dinamo, se discută pe o listă cu antrenorul și cu Andrei Nicolescu, sper să vedem rezultatele. Aș vrea să nu mai jucăm niciun baraj, că m-am săturat, și la finalul sezonului să fim departe de zona retrogradării. Dincolo de emoțiile meciului de campionat, fiecare meci de baraj m-a îmbătrânit foarte mult”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Declaraţia lui Kopic care l-a surprins foarte tare pe Răzvan Zăvăleanu

Înțeleg situația clubului, e mult mai greu să semnezi iarna jucători, sunt puține cluburi care vor ceda jucători gratis, nu este ușor, dar în fotbal poți găsi circumstanțe diferite, trebuie să reacționăm, dar nu suntem într-o situație financiară de top, astfel că trebuie să luptăm ca să supraviețuim în ligă.

Ei consideră și alte opțiuni, însă din punctul meu de vedere, dar și al celor implicați, încercăm să convingem acești jucători să vină și să obțină tot ce ne dorim până la finalul sezonului”, a fost declaraţia lui Zeljko Kopic care l-a lăsat mască pe administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu.

Reclamă 4 / 0/3

5 jucători pleacă de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă: „Trebuie să-și găsească echipe”

5 jucători pleacă de la Dinamo! Antrenorul „câinilor” a anunţat numele fotbaliştilor care nu vor merge în cantonamentul lui Dinamo şi nu vor mai continua la „alb-roşii”.

Este vorba despre Cătălin Țîră, la care Dinamo a renunţat deja, Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Deniz Giafer și Valentin Borcea.

Începem pregătirea cu 22 de jucători. După cum știți deja, Cătălin Țîră nu mai este la echipă. Îi urez toate cele bune. De asemenea, Dujmovic și Iulian Roșu nu vor merge cu noi în cantonament, pentru că, din punctul meu de vedere, ei trebuie să-și găsească echipe la care să aibă mai multe șanse să prindă minute și să-și demonstreze calitățile.

Pentru Giafer și Borcea vom încerca să găsim soluții bune pentru a-i împrumuta. Sunt jucători tineri și vreau să-i văd la lucru meci de meci”, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și