Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu anunţă că Dinamo îşi schimbă sigla: „Marile cluburi se reinventează în permanenţă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 9:35

Răzvan Zăvăleanu anunţă că Dinamo îşi schimbă sigla: „Marile cluburi se reinventează în permanenţă!

Dinamo se pregătește pentru baraj

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci în Liga 1 / Hepta

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a anunţat că clubul din Ştefan cel Mare îşi va schimba sigla. Anunţul vine după ce la club a venit o notificare conform căreia nu se mai poate folosi denumirea FC Dinamo în scopuri comerciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zăvăleanu spune că s-a luat decizia pentru a se schimba sigla pentru ca să nu mai existe confuzii pe viitor.

Răzvan Zăvăleanu: „Cred că e nevoie de un rebranding și la Dinamo

„Am avut niște semnale cu 2-3 zile înainte, de la niște persoane din anturajul domnului Badea, că vom primi o notificare, nu știam despre ce e vorba. Este vorba despre folosirea comercială în primul rând a siglei cu câinii roșii, nu a denumirii Dinamo, pentru că până la urmă nu contează că e FC sau CS. Important e numele de Dinamo, dar vorbim de folosirea siglei în scopuri comerciale.

Trebuie să zic că această amestecătură cu multe cluburi nu e o chestie pe care ne-o dorim și de o bună bucată de timp am început niște demersuri pentru un rebranding, mai ales având în vedere faptul că Dinamo 1948 nu deține această siglă, care e destul de veche.

După cum ați văzut la marile cluburi, Juventus de exemplu, care se reinventează în permanență, cred că e nevoie de un rebranding și la Dinamo, cu ajutorul suporterilor. O să apară mai multe informații în curând. Probabil sigla se va schimba, ca lucrurile să fie clare, pentru că sunt prea multe echipe cu numele Dinamo în acest moment”, a spus Răzvan Zăvăleanu la digisport.ro.

Reclamă

Clubul din Ştefan cel Mare nu mai poate folosi denumirea FC Dinamo

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial, scrie playsport.ro. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Astfel, conducerea clubului a fost deja atenţionată că nu mai poate folosi numele de FC Dinamo în scop comercial. Dinamo nu mai poate folosi nici site-ul oficial.

Totuşi, conform sursei citate, echipa din Liga 1, Dinamo 2, dar şi echipele de la centrele de juniori vor putea evolua cu stema cu doi câini.

Reclamă 4 / 0/3

Cifrele sezonului de coșmar a lui Dinamo

  • A doua cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 73 de goluri încasate în sezonul regular și play-out. Doar Academica Clinceni e sub Dinamo, care joacă însă cu juniorii, pentru că a rămas fără jucători și nu a obținut licența pentru sezonul următor de Liga 1.
  • Cei mai mulți jucători folosiți vreodată într-o stagiune de Liga 1, 53. Toate echipele care au deținut acest record negativ în trecut au retrogradat.
  • Cele mai multe înfrângeri într-o stagiune, 24, depășind borna negativă de anul trecut.
  • Umilințe maxime cu două rivale: 0-9 cu FCSB, tur-retur, 1-11 cu CSU Craiova, tur-retur.
  • 5 antrenori a adunat Dinamo pe bancă în acest sezon: Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic, Flavius Stoican și Dusan Uhrin
Recomandări
  • Dinamo îşi schimbă sigla
  • Anunţul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și