Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu salută cooptarea lui Andrei Cionca în acţionariatul lui Dinamo: „Își dorește să investească”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 22:38

Reclamă
Răzvan Zăvăleanu salută cooptarea lui Andrei Cionca în acţionariatul lui Dinamo: „Își dorește să investească

Răzvan Zăvăleanu salută cooptarea lui Andrei Cionca în acţionariatul lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu / Instagram Dinamo

Răzvan Zăvăleanu salută cooptarea lui Andrei Cionca în acţionariatul lui Dinamo. Administratorul judiciar al clubului a precizat că Andrei Cionca vrea să investească deşi momentan are un număr mic de acţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cioncă declara după ce a intrat în acţionariatul „câinilor” că vor veni şi alţi investitori la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu salută cooptarea lui Andrei Cionca în acţionariatul lui Dinamo

Cred că este un lucru bun ca la Dinamo să avem mai mulți investitori. Din câte știu și cât am văzut, Andrei Cionca își dorește să investească la Dinamo. Este evident că sumele respective sunt bine venite. Domnul Cionca este dinamovist și m-am bucurat să aud că vrea să se implice în salvarea lui Dinamo. Este evident că vor trebui să aibă loc discuții între acționari, cred că este un pas înainte.

Este dreptul acționarilor să facă acest demers (n.r. schimbarea lui Vlad Iacob din funcția de administrator special). Astfel, la cererea lor am acceptat schimbarea administratorului special.

Încă nu s-a aplicat planul de reorganizare, sumele sunt încă foarte mari. Situația nu este una extraordinar de bună, dar nu se vorbește de faliment, așa cum mă întreabă multă lume.

Reclamă

O parte din datorii s-au plătit, dar evident există anumite datorii care trebuie să fie plătite. Acționarii știu acest lucru, să vedem cum le vor gestiona. Mereu este mai bine ca situația să fie bună la club, iar emulația este mai mare după victoria cu Botoșani”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Noul acţionar de la Dinamo, Andrei Cionca, anunţă noi investitori pentru „câini”: „Intrarea mea a generat un elan”

Noul acţionar de la Dinamo, Andrei Cionca, anunţă noi posibili investitori pentru „câini”. Cionca a precizat că a vorbit şi cu alţi oameni de afaceri despre posibilitatea ca aceştia să investească la Dinamo.

Omul de afaceri este convins că şi alţi oameni cu bani din România se vor alătura proiectului.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut foarte mari emoții. Nu vreau să mă recunoască oamenii, data viitoare voi fi mai dibace. Planul din spatele planului? E foarte greu de vorbit astăzi, sunt multe lucruri imprevizibile. Eu am venit să ajut, am venit cu sufletul deschis. Am venit cu niște soluții pe care cred că le am.

Nu ei m-au convins să vin, eu i-am convins pe ei. Le sunt recunoscător. Cei de la Dinamo Socios au avut 128 de acțiuni, acum mai au 100. Eu zic că Dinamo este cea mai iubită echipă din țara asta, unii mă vor contrazice, dar are un potențial imens.

O procedură de restructurare nu e ușor de făcut. Sper că vom reuși să ne aliniem cu soluțiile propuse. Eu sunt convins că toată lumea e de bună credință. În cele din urmă vom ajunge la o soluție.

Intrarea mea a generat un elan, ăsta a fost mesajul pe care am vrut să îl dau. Oamenii de afacere trebuie să își îndrepte atenția spre cultură, educație și sport.

Am primit felicitări din partea unor prieteni. Au zis că dacă le spun și lor planul din spatele planurilor e posibil să se alăture. Eu cred că vor mai veni și alții”, a declarat noul investitor de la Dinamo, Andrei Conca, după Dinamo – Botoşani 1-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și