Închide meniul
Foto

Reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf. Avertisment pentru fostul soţ

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 22:49 / Actualizat: 19 septembrie 2023, 0:29

Reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf. Avertisment pentru fostul soţ

Reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Colaj Instagram

A apărut reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf la noua sa echipă. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a plecat de la Universitatea Craiova şi va semna cu Al-Riad, echipă la care îl va pregăti pe Alin Toșca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeicii au plătit clauza de reziliere pe care Reghe o avea în Bănie, 300.000 de euro. Mai mult decât atât, îi vor plăti tehnicianului un salariu anual de 1.2 milioane de euro! Este cu mult peste ceea ce Reghecampf încasa de la Mihai Rotaru.

Reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a felicitat pe fostul ei soţ, dar în acelaşi timp l-a avertizat că nu va avea prea multă răbdare la arabi. În cazul în care nu va avea rezultate, va putea fi dat afară chiar şi după numai câteva etape.

Eu îi urez succes lui Reghe la Al-Riyadh. În Arabia Saudită este un campionat dificil. Este mult mai greu acolo decât în România.

Ei nu au răbdare, după câteva meciuri slabe te dau afară. Din punct de vedere financiar este un pas înainte. E de 4 ori mai bine decât în România.

Reclamă

Pe de altă parte, chiar și profesional este bine pentru că nivelul de acolo a crescut mult, au venit multe vedete internaționale”, a declarat Anamaria Prodan pentru iamsport.ro.

Laurențiu Reghecampf a fost văzut deja pe aeroportul din Otopeni şi se pregătea să se îmbarce în avionul spre Arabia Saudită.

În momentul de față, noua echipă a lui „Reghe” se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a. În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hat-trick) și Malcom.

Reclamă 4 / 0/3

În Arabia Saudită, „Reghe” va fi adversarul mai multor jucători români, dar și adversarul lui Cosmin Contra, care o pregătește pe Damac, formație aflată sub Al-Riad, ca poziție în clasament. În momentul de față, în campionatul saudit, activează următorii fotbaliști români: Nicolae Stanciu (Damac), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Florin Tănase (Al-Okhdood), Andrei Cordea (Al-Tai), Alin Toșca (Al-Riad, echipa pe care Laurențiu Reghecampf o va prelua) și Cirpian Tătărușanu (Al-Abha).

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Gică Craioveanu a fost dat peste cap de plecarea lui Reghecampf. Legenda oltenilor îl avertizează pe Mihai Rotaru să aducă un antrenor care să nu schimbe sistemul de joc.

Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp. Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti„, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și