Închide meniul

Reacţia familiei lui Octavian Popescu, după ce Gigi Becali i-a luat banderola de căpitan al FCSB: „Îl afectează! Îi dai, i-o iei…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2022, 15:15

Reacţia familiei lui Octavian Popescu, după ce Gigi Becali i-a luat banderola de căpitan al FCSB: „Îl afectează! Îi dai, i-o iei…

Octavian Popescu, FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Reacţia familiei lui Octavian Popescu, după ce Gigi Becali i-a luat banderola de căpitan
  • Anunţul unchiului fotbalistului de la FCSB

Reacţia familiei lui Octavian Popescu nu s-a lăsat aşteptată, după ce Gigi Becali i-a luat banderola de căpitan tânărului fotbalist. Unchiul acestuia a transmis că nepotul său este afectat din plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost recompensat cu banderola de căpitan în urma prestaţiilor excelente pe care le-a avut sezonul trecut. Acum, „perla” FCSB are un sezon slab şi a devenit rezervă de lux.

Reacţia familiei lui Octavian Popescu, după ce Gigi Becali i-a luat banderola de căpitan

„Să știți că m-a bucurat când am văzut că, la 19 ani, Tavi este căpitan la Steaua. Dar totuși este o povară destul de mare să fii căpitan la o vârstă atât de fragedă.

Din moment ce-i dai banderola, i-o iei… cred că-l afectează. Poate o merită altcineva”, a declarat unchiul lui Octavian Popescu pentru sport.ro.

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali. Unchiul fotbalistului a dezvăluit cum se simte jucătorul de 19 ani.

Reclamă

Octavian Popescu are un start de sezon foarte slab, iar patronul FCSB a pus tunurile pe el. Unchiul fotbalistului, pe care îl cheamă tot Octavian Popescu, a explicat cum a ajuns nepotul său în această situaţie.

„L-am ajutat cu sfaturi, l-am susținut și mi-am dorit foarte mult ca din familia noastră un copil să ajungă și să calce pe urme în fotbalul de performanță. Am jucat cu cei mai mari fotbaliști ai țării, cu Hagi, cu Dobrin, cu Ilie Balaci. Pentru mine este un lucru extraordinar. Îmi doresc și de la Tavi să guste din înalta performanță a fotbalului.

Tavi traversează o perioadă mai grea, după o scurtă perioadă foarte frumoasă. Nu poate să se simtă confortabil în situația asta, a ajuns rezervă și joacă zece minute pe final.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu el zilele trecute, este abătut, debusolat, dezorientat. Dar mi-a zis că se pregătește foarte bine la antrenamente și încearcă să revină acolo unde a fost acum ceva timp în urmă”, a declarat Octavian Popescu, potrivit sport.ro.

Gigi Becali: „E o problemă când Octavian Popescu e în teren!”

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu după debutul extrem de slab de sezon la FCSB. Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro nu a marcat niciun gol în primele 20 de meciuri ale sezonului, trecându-şi în cont doar două assist-uri.

Dacă în stagiunea trecută rezolva meciuri atunci când roş-albaştrii erau sub presiune, în această campanie lucrurile stau altfel şi finanţatorul vicecampioanei se gândeşte că Tavi ar avea probleme în viaţa personală.

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu.

Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă