Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Reacţia LPF, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea: „Trebuie să primim confirmare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 10:49

Reacţia LPF, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea: „Trebuie să primim confirmare!

Reacţia LPF, după decizia ca derby-ul dintre FCSB şi Dinamo să se joace în Ghencea

Marius Mitran, în timpul emisiunii AS.ro LIVE

Reacţia LPF, după decizia ca derby-ul dintre FCSB şi Dinamo să se joace în Ghencea, nu s-a lăsat aşteptată. Marius Mitran, directorul de comunicare din cadrul Ligii, susţine că roş-albaştrii trebuie să trimită un comunicat oficial prin care să anunţe arena pe care vor disputa partida din etapa a doua a noului sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit undă verde pentru a închiria arena din Ghencea. Roş-albaştrii vor reveni astfel pe acest stadion după opt ani.

Reacţia LPF, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea

Marius Mitran a dezvăluit că FCSB trebuie să trimită, în decursul acestei zile, un comunicat către LPF, prin care să informeze pe ce stadion va juca în etapa a doua, cu Dinamo.

De asemenea, oficialul LPF susţine că decizia ca FCSB să joace în Ghencea este una normală, deoarece stadionul a fost construit din bani publici, astfel că orice echipă are dreptul de a-l închiria.

„FCSB trebuie să informeze LPF. Procedura e ca un club să anunţe cu cel puţin 10 zile înainte de meci, stadionul unde va juca. În mod firesc, astăzi ar trebui să avem o confirmare din partea clubului. Noi trebuie să informăm şi echipa oaspete.

Reclamă

După părerea mea, nu se mai poate întoarce decizia. Asta a fost una dintre veştile foarte bune din fotbalul românesc (n.r. revenirea FCSB-ului în Ghencea). Nu găsesc niciun argument pentru ca FCSB să nu joace acolo. Nu există nicio arenă care să nu permită disputarea jocurilor la cel mai înalt nivel.

Nu înţeleg de ce s-a intrat atât de târziu. Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Stadioanele sunt pentru oameni aşa cum sunt trenurile sau metrourile.

Nu cred că vor fi tensiuni. Cred că trebuie să înţelegm că trebuie să împărţim ceea ce avem. Din banii oamenilor s-au făcut nişte lucruri. O anumită grupare este îndreptăţită prin valoarea ei, că nu a venit să joace o echipă de la sat, ci una care joacă în cupele europene. Nu e orice echipă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a şi anunţat că nu vrea să joace toate meciurile în Ghencea. Dacă se va califica în grupele Conference League, va juca pe Arena Naţională, unde pot veni 50.000 oameni.

CSA Steaua va avea prima opţiune de joc”, a declarat Marius Mitran, la emisiunea AS.ro LIVE.

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea

Au apărut detalii despre cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. După mai multe încercări eşuate, Gigi Becali a primit în cele din urmă acceptul de la MApN. FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, se va disputa pe arena de 100 de milioane de euro.

FCSB va fi prima echipă de club, după CSA Steaua, care va organiza meciuri pe arena din Ghencea care are o capacitate de 31.254 de locuri. Potrivit digisport.ro, vicecampioana Ligii 1 ar urma să achite aproximativ 27.000 de euro pentru fiecare meci. Aceasta a fost suma plătită de FRF pentru fiecare partidă a naţionalei României din Ghencea. E de aşteptat ca preţul să nu difere cu mult.

Sunt dispus să plătesc cât spune legea. Nu spune legea, puşcărie! Dacă spune legea că 7 lei, 7 lei dau.

Vom pune prețuri atractive, astfel încât să câștigăm bani. Pun niște prețuri accesibile, mijlocii. Vreau să iau 400.000-500.000 de euro din meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și