Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mititelu, după ce Yassine Bahassa a intrat în vizorul lui Gigi Becali: „Colaborăm foarte bine!”

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 20:10

Reclamă
Reacţia lui Adrian Mititelu, după ce Yassine Bahassa a intrat în vizorul lui Gigi Becali: „Colaborăm foarte bine!

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

Adrian Mititelu a reacţionat, după ce Yassine Bahassa a intrat în vizorul lui Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova 1948 a mărturisit că nu a primit nicio ofertă pe numele mijlocaşului de 30 de ani, însă este deschis să poarte negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yassine Bahassa este pe „radarul” celor de la FCSB. Gigi Becali s-a declarat încântat de mijlocaşul lui Adrian Mititelu, şi a dezvăluit că-l va transfera, dacă echipa se va clasa pe locul 2 la finalul sezonului regular.

Reacţia lui Adrian Mititelu, după ce Yassine Bahassa a intrat în vizorul lui Gigi Becali

Adrian Mititelu a declarat că Yassine Bahassa este un jucător important pentru FC U Craiova 1948, însă cu toate aceste, este dispus să-l vândă. Patronul otenilor a declarat că se află într-o relaţie bună cu Gigi Becali, relaţie care s-a consolidat după transferul de 1,5 milioane de euro al lui Andrea Compagno.

Totodată, Mititelu a declarat Juan Bauza este un alt jucător pentru care aşteaptă oferte, un club din Golf manifestându-şi interesul pentru jucătorul oltenilor.

„Colaborăm foarte bine acum (n.r. – cu Gigi Becali), nu e nicio problemă. Dacă va face o ofertă pentru Bahassa, vom discuta. Nu sunt un patron foarte bogat, să-mi permit să țin echipa la un nivel sus fără alte surse de finanțare, cum ar fi vânzarea unor jucători.

Reclamă

S-a înțeles greșit ce am zis înainte. Ca principiu, orice jucător este de vânzare, dar asta nu înseamnă că vine Bahassa la FCSB. Nu am stabilit un preț, pentru că nimeni nu m-a întrebat de el. Deocamdată, e un jucător foarte important în angrenajul nostru. Dacă continuă pe această linie, cred că ne va ajuta foarte mult și în retur.

Compagno era altceva, nu pot să-l compar cu Bahassa, nu pot să spun o prostie. Pe Compagno când am cerut 1,5 milioane de euro, am cerut ca să scap de Gigi. Tot am sperat că renunță și, când am văzut că a oferit suma asta, mi-a fost jenă să mai spun ceva. Sincer, nu mă așteptam să dea acei bani pe Compagno, pentru România e o sumă foarte mare.

Acum, n-am nicio ofertă pentru niciun jucător. Cred că Bauza de acum va începe să joace foarte bine. Sunt convins că în primăvară va da în pârg! Toată lumea vorbește despre Bauza și despre Bahassa, dar Baeten mi se pare un jucător complet.

Reclamă 4 / 0/3

Se caută un decar în Golf, Bauza a fost urmărit. Cred că acum era transferat acolo, dacă nu se accidenta. Dar la ora asta nu există nicio ofertă concretă.

Nu am mai vorbit cu Gigi Becali de la meciul cu ei, când ne-au bătut”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Yassine Bahasa la FCSB

Gigi Becali a oferit noi detalii despre jucătorul pe care vrea să-l aducă la FCSB, Yassine Bahassa. Patronul roş-albaştrilor susţine că va aduce noi jucători, doar dacă formaţia sa se va clasa pe locul secund, la finalul sezonului regular.

“Tată, spre surprinderea mea Bahassa ăsta are stofă de fotbalist bun și mie îmi pare că e mai bun ca Bauza. Dar e clar că acum e într-o formă mult mai bună ca Bauza. Îmi place Bahassa. Dar îi transmit lui Mititelu două lucruri.

Însă, încep cu o întrebare. La ora asta FCU a început să joace din nou foarte bine. A bătut Craiova lui Rotaru și mi se pare că au mai obținut și alte două victorii. Dacă o vor ține tot așa, stai să vezi că vine Mititelu ăsta peste noi în play-off. Și atunci să vezi lupta dracu cu Rotaru și Mititelu pe capul lui FCSB și CFR.

Si acum întrebarea pentru Mititelu: dacă FCU intră în play-off, mi-l mai dă pe Bahassa? Eu cred că nu. Că Mititelu nu intra în play-off ca să se facă apoi de râs. Iar eu mai am o chestie. Un eventual transfer al lui Bahassa asta îl voi discuta doar dacă noi terminăm sezonul regular pe locul 2.

Dacă o să fiu în primele două locuri voi băga din nou mâna în buzunar pentru transferuri. Altfel, nu o să mai mă vedeți că arunc cu milioanele în stânga și în dreapta”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și