Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Yassine Bahasa la FCSB: „Are stofă de fotbalist!” Ce spune despre Adrian Mititelu

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 19:14

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Yassine Bahasa la FCSB: „Are stofă de fotbalist! Ce spune despre Adrian Mititelu

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Yassine Bahassa la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit noi detalii despre jucătorul pe care vrea să-l aducă la FCSB, Yassine Bahassa. Patronul roş-albaştrilor susţine că va aduce noi jucători, doar dacă formaţia sa se va clasa pe locul secund, la finalul sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yassine Bahassa este jucătorul celor de la FC U Craiova 1948. Mijlocaşul de 30 de ani a bifat 18 prezenţe pentru trupa lui Adrian Mititelu, şi a atras atenţia lui Gigi Becali, acesta considerându-l mai valoros decât Juan Bauza.

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Yassine Bahassa la FCSB

Gigi Becali nu a negat interesul pentru Yassine Bahassa, însă pune o condiţie pentru a-l transfera la FCSB: echipa să încheie sezonul regular imediat după liderul Farul. Patronul roş-albaştrilor susţine că mijlocaşul ajuns la 30 de ani a avut evoluţii foarte bune în acest sezon, în tricoul celor de la FC U Craiova 1948.

Totodată, Becali a declarat că Adrian Mititelu nu-l va ceda cu uşurinţă pe Bahassa, deoarece FC U Craiova 1948 traversează o formă bună, fiind cu gândul la play-off după victoria cu rivala Universitatea Craiova, din rundele precedente.

„Tată, spre surprinderea mea Bahassa ăsta are stofă de fotbalist bun și mie îmi pare că e mai bun ca Bauza. Dar e clar că acum e într-o formă mult mai bună ca Bauza. Îmi place Bahassa. Dar îi transmit lui Mititelu două lucruri.

Reclamă

Însă, încep cu o întrebare. La ora asta FCU a început să joace din nou foarte bine. A bătut Craiova lui Rotaru și mi se pare că au mai obținut și alte două victorii. Dacă o vor ține tot așa, stai să vezi că vine Mititelu ăsta peste noi în play-off. Și atunci să vezi lupta dracu cu Rotaru și Mititelu pe capul lui FCSB și CFR.

Si acum întrebarea pentru Mititelu: dacă FCU intră în play-off, mi-l mai dă pe Bahassa? Eu cred că nu. Că Mititelu nu intra în play-off ca să se facă apoi de râs. Iar eu mai am o chestie. Un eventual transfer al lui Bahassa asta îl voi discuta doar dacă noi terminăm sezonul regular pe locul 2.

Dacă o să fiu în primele două locuri voi băga din nou mâna în buzunar pentru transferuri. Altfel, nu o să mai mă vedeți că arunc cu milioanele în stânga și în dreapta”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dezvăluiri incredibile despre jucătorul dorit de Gigi Becali

Dezvăluiri incredibile despre jucătorul dorit de Gigi Becali. Fundaşul celor de la FC Botoşani, Alin Şeroni, a fost dorit în trecut de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Gabriel Vaşvari, coleg cu Şeroni la FC Botoşani, a spus că acesta avea viciul jocurilor de noroc. În schimb, Şeroni nu se atingea de alcool.

“Alin nu era un consumator de alcool, sincer vă spun. El avea altă manie, cu jocurile de noroc, dar am înțeles că a trecut și peste asta. Șeroni e un tip pe care dacă îl ai în vestiar, nu ai cum să nu ai bună dispoziție.

Are pe coapsa piciorului drept sau stâng, nu mai țin minte exact, un punctuleț. L-am întrebat ce e cu punctulețul ăla. Mi-a zis că a vrut să încerce aparatul de tatuat, să vadă dacă merge. Are mai multe tatuaje ciudățele, dar e un băiat cu inimă mare“, a spus Gabriel Vaşvari depsre Alin Şeroni la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și