Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mutu despre interesul pentru transferurile lui Mario Balotelli şi Cătălin Cîrjan la Rapid: „Sunt discuţii cu Arsenal şi cu jucătorul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2023, 23:02 / Actualizat: 13 mai 2023, 0:15

Reacţia lui Adrian Mutu despre interesul pentru transferurile lui Mario Balotelli şi Cătălin Cîrjan la Rapid: „Sunt discuţii cu Arsenal şi cu jucătorul

Adrian Mutu, după Rapid - Sepsi 0-0

Hepta

Reacţia lui Adrian Mutu despre transferurile lui Mario Balotelli şi Cătălin Cîrjan la Rapid. Mutu a spus că că nu este nimic adevărat despre transferul lui Balotelli la Rapid, însă a confirmat negocierile pentru Cătălin Cârjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a confirmat faptul că Rapid negociază transferul lui Cătălin Cârjan de la Arsenal. În schimb, Mutu a negat interesul pentru Mario Balotelli.

Reacţia lui Adrian Mutu despre transferurile lui Mario Balotelli şi Cătălin Cîrjan la Rapid

Conform gsp.ro, Rapid ar fi interesată de transferurile lui Mario Balotelli şi Cătălin Cîrjan. Mai mult, sursa citată a susţinut că fostul star al naţionalei Italiei ar fi cerut un milion de euro la semnătură. Balotelli a jucat la Sion în ultimul sezon. Mutu a negat această informaţia, dar a confirmat negocierile cu Arsenal Londra pentru Cîrjan.

„Nu este nimic adevărat cu Balotelli. Știu că clubul este în discuții cu Arsenal și jucătorul (n.r – Cătălin Cîrjan), să vedem”, a spus Adrian Mutu.

Antrenorul Rapidului a vorbit şi despre evoluţia echipei din meciul cu Sepsi.

Reclamă

Concluziile sunt simple. În prima repriză am câştigat un punct, iar în a doua am pierdut două puncte. În prima repriză s-a văzut că jucătorii au fost timoraţi, apaăsaţi de acea înfrângere cu Farul. Am dominat a doua repriză, dar cred că a fost echitabil egalul. Până la urmă, sistemele de joc le interpretează jucătorii. Din repriza a doua nu am ce să reproşez. Da şi nu ne ajuta o victorie. Vedem ce se va întâmpla în meciul Craiovei. Peste o săptămână vine Craiova şi se juca pentru locul 4. Vom avea două meciuri foarte grele, a fost şi un sezon foarte greu. Încerc să fiu cât mai obiectiv şi să analizez lucrurile bune, dar şi cele mai puţin bune. Vrem să construim ceva important. E un playoff dificil, echipa trebuie să se descurce şi în astfel de situaţii„, a spus Adrian Mutu pentru digisport.ro, după Rapid – Sepsi 0-0.

Mutu a oferit o nouă replică celor de la FCSB, după ce au făcut mai multe insinuări după meciul cu Farul.

„M-aș fi așteptat să le facă după meciul cu CFR. De ce după Ovidiu? Nu răspund. Mi se par niște prostii mari, care nu fac cinste celor care le-au spus. Se știe că Rapid și-a jucat șansa corectă și a încercat să câștige fiecare meci”, a mai spus Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii nu au reuşit să treacă peste şocul umilinţei cu Farul şi rămân pe locul 5 în playoff

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 0-0, vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-off a Ligii 1. Rapid şi-a creat prima ocazie de gol prin Antonio Sefer (50), al cărui şut a fost respins de Roland Niczuly. Intrat după pauză, Ştefan Pănoiu a avut trei şanse bune de a deschide scorul, dar a trimis pe lângă poartă (69), iar de două ori a respins Niczuly (77, 80).

La ultima fază a partidei, Kevin Luckassen (90+4) a şutat din întoarcere, dar mingea s-a dus pe lângă colţul lung. Lovitura de start a meciului a fost dată de legendarul Răducanu Necula.

Rapid a încheiat fără gol primit, după ce runda trecută a încasat şapte (2-7 cu Farul). Sepsi OSK a obţinut două puncte în ultimele cinci etape.

Rapid s-a impus în ambele partide din sezonul regulat, cu 2-1 în deplasare şi 3-0 acasă, dar a fost învinsă în play-off cu 2-0 la Sfântu Gheorghe.

Recomandări
  • Reacţia lui Adrian Mutu despre transferurile lui Mario Balotelli şi Cătălin Cîrjan la Rapid
  • Ce a spus despre meciul cu Sepsi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și