Închide meniul

Adrian Mutu, după Rapid – FCSB 1-0: „E o victorie importantă, de moral!”

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 23:37

Reclamă
Adrian Mutu, după Rapid – FCSB 1-0: E o victorie importantă, de moral!”

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid - FCSB 1-0

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0. Antrenorul giuleștenilor s-a declarat foarte mulțumit de jocul elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestui succes, Rapid a ajuns la 31 de puncte în Liga 1, dar rămâne în continuare pe locul 5 în clasament. De cealaltă parte, FCSB rămâne pe 3, după ce a ratat șansa de a o depăși pe CFR Cluj.

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0: „E o victorie importantă, de moral!”

„E o victorie importantă, de moral. Am trăit cu emoții finalul, mi-am dorit ca echipa mea să câștige. Au fost 2 reprize distincte. În prima repriză am fost noi echipa mai bună, în repriza a doua a avut o replică bună FCSB-ul. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea avută, e o atitudine care mă încântă. Chiar dacă am suferit, important e că am adus cele 3 puncte acasă.

Nu am făcut pasul înapoi voit, ei ne-au obligat să ne apărăm mai jos, dar am rezistat, Moldovan a făcut un meci mare și astăzi, și apărarea la fel. Merită felicitați, e victoria lor, și-au dorit-o și e meritată.

În fotbal doar meciul următor contează, se uită ce ai făcut în trecut. Am simțit-o și eu, trebuie să fii concentrat în continuare. De mâine voi uita acest meci și ma voi concentra pe meciul cu CFR Cluj. N-am făcut niciun cadou nimănui, decât celor care țin cu Rapid. În rest, nu ne intereseză. Ne vedem de parcursul nostru, încercăm să obținem mai multe puncte și vedem unde ajungem”, a declarat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0: „Sunt puțin frustrat, nu meritam să pierdem azi!”

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 1-0. Extrema celor de la FCSB a recunoscut că rezultatul meciului este unul frustrant. De asemenea, Cordea a declarat că echipa sa nu merita să piardă meciul.

În urma acestui rezultat, FCSB a ratat șansa de a o depăși în clasament pe CFR Cluj, ardelenii pierzând și ei în această etapă, scor 0-1 cu Farul.

„Am practicat un fotbal bun, am avut multe ocazii, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Cred că meritam să marcăm cel puțin un gol și altfel era. Mergem înainte, suntem convinși că nu e nimic gata. Ne vom antrena bine și de acum înainte ne dorim să câștigăm tot până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Se întâmplă să mai și ratezi, mi-au intrat multe goluri, astăzi am ratat, dar mă antrenez foarte bine. Știu ce am de făcut, sunt un băiat serios. Trebuie să mergem înainte pentru că rezultatele bune o să vină. Poate că sunt puțin frustrat pentru că meritam mai mult decât atât astăzi. Am ratat mult, nu meritam să pierdem azi.

Am vorbit și cu unele persoane din staff, m-au încurajat, mi-au spus că nu au ce să-mi reproșeze pentru cum mă antrenez. E normal în cariera de fotbalist să mai prinzi 2-3 meciuri în care nu-ți ies lucrurile. Nu are nimeni ce să-mi reproșeze despre cum mă antrenez. Îmi voi vedea de treaba mea și sunt convins că vor veni și rezultatele bune”, a declarat Andrei Cordea, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și