Închide meniul

Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2024, 22:33

Reclamă
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!

Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni

Bogdan Andone, în timpul unui interviu / AntenaSport

Reacţia lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a învins-o pe Mioveni cu un gol marcat în prelungiri a venit la interviul de după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul echipei patronate de Valeriu Iftime a punctat că formaţia lui nu a avut deloc spaţii în meciul tur cu Mioveni. Andone e conştient că pe jucătorii săi îi aşteaptă un retur de foc cu Mioveni.

Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!

E o victorie muncită, băieții merită felicitări, pentru că au luptat, au crezut. A fost un meci extrem de dificil, contra unei echipe care s-a apărut în ultima treime.

Nu este simplu să treci de la un meci de Liga 1 la un joc în care ești forțat să ataci 90 de minute, fără spații.

Merită toate felicitările jucătorii pentru modul în care s-au luptat pentru toate mingile. 

Reclamă
Reclamă 4

E clar că profilul nostru de jucător, care a fost pentru Liga 1, a fost bazat pe dueluri, pe viteză. Avem jucători care au nevoie de spații, astăzi nu au fost deloc spații”, a declarat Bogdan Andone, după meci, pentru digisport.ro.

Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat

Meciul Botoșani – Mioveni 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. A fost primul duel al dublei manșe pentru barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Aldair în minutul 90+3 al meciului. Mioveni a avut un gol anulat cu VAR, în prelungirile primei reprize. Blănaru a introdus mingea în poartă, după ce o lovitură de cap anterioară a izbit transversala, dar reuşita a fost anulată pentru offside.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani a încheiat sezonul de Liga 1 pe poziția a 14-a, în timp ce CS Mioveni s-a clasat pe poziția a 5-a. Totuși, echipa argeșeană a obținut biletul pentru baraj, din cauza faptului că 2 echipe nu au avut drept de promovare: Corvinul Hunedoara (locul 2) și CSC Șelimbăr (locul 3). Astfel, locurile 1 și 4 au promovat direct în Liga 1.

Botoșani (4-3-3): Kukic – Benzar, Dican, Miron, Țigănașu – Căpuță, Filip, David – Florescu, Kaprof, Mailat

Rezerve: Ducan, Petro, Camara, Șeroni, Mouaddib, Lopez, Mitrov, Ofosu, Fulop

Antrenor: Bogdan Andone

CS Mioveni (4-5-1): Croitoru – Trașcu, Ignat, Garutti, Burnea, Șerbănică – Blănaru, Cărăruș, Panait, Guțea – Stan

Rezerve: Sima, Gogor, Costea, Massaro, Șerban, Toma, Căprescu, Șerban, Bolohan

Antrenor: Constantin Schumacher

Stadion: Municipal (Botoșani)

Arbitru: Horațiu Feșnic // Asistenți: Valentin Abram, Alexandru Cerei

Arbitru VAR: Sebastian Colțescu // Asistent VAR: Cristina Trandafir

Valeriu Iftime vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova

Valeriu Iftime, patron la FC Botoșani, speră să profite de exodul din Bănie. Echipa lui Adrian Mititelu a retrogradat în Liga a 2-a și a renunțat la mai mulți jucători importanți. Este vorba despre: Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas şi Aurelian Chiţu.

Valeriu Iftime a spus că jucătorii dați afară de Adrian Mititelu s-ar integra perfect la FC Botoșani, echipă care va disputa barajul de menținere în Liga 1 cu CS Mioveni.

Totodată, acesta a spus că singura problemă legată de o posibilă venire a fotbaliștilor menționați anterior, la FC Botoșani, este legată de forma acestora, din ultima perioadă.

„Chiţu e jucător bun de Liga 1, Mascarenhas la fel, despre Lacroix nu ştiu exact ce să zic. Compagnucci, excepţional! Van Durmen… Vai, vai, vai… Bahassa, Achim…

I-aş lua pe toţi mâine! Problema e cum negociem cu ei, dacă vin la Botoşani şi dacă joacă cum jucau înainte. Bahassa, acum un an, era cea mai bună variantă de bandă stânga. Incredibil ca Bahassa să fie liber”, a spus Valeriu Iftime, la gsp.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50 31 mai

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

22:44 31 mai

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

22:13 31 mai

Iga Swiatek, calificare fără emoţii în optimile de la Roland Garros chiar de ziua ei! Rezultatele zilei de pe tabloul feminin

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și