Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Neluţu Varga a anunţat că se retrage de la CFR Cluj: „Nu a depus armele! Pierde mai mult dacă pleacă!”

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 15:10

Reclamă
Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Neluţu Varga a anunţat că se retrage de la CFR Cluj: „Nu a depus armele! Pierde mai mult dacă pleacă!

Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Neluţu Varga a anunţat că se retrage de la CFR Cluj

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Neluţu Varga a anunţat că se retrage de la CFR Cluj, nu a întârziat să apară. Preşedintele clujenilor are încredere că patronul echipei va reveni la „sentimente mai bune”, şi va rămâne alături de clujeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a fost extrem de nemulţumit de arbitrajul partidei dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, partidă încheiată cu scorul de 1-1. După meci, patronul trupei din Gruia a anunţat că se retrage din fotbal.

Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Neluţu Varga a anunţat că se retrage de la CFR Cluj

Cristi Balaj a dezvăluit că Neluţu Varga a fost dezgustat după meciul cu Universitatea Craiova, motiv pentru care a avut un discurs furibund la adresa FRF. Preşedintele din Gruia susţine că finanţatorul echipei se va mai gândi înainte să ia decizia de a se retrage, deoarece ar putea pierde mai mult în acest sens.

Totodată, Balaj a dezvăluit că şi jucătorii au fost nemulţumiţi de arbitrajul din ultima rundă, însă se concentrează pentru ultimele meciuri rămase de disputat, pentru a se clasa la finalul sezonului pe un loc care să asigure prezenţa în competiţiile europene.

„(N.r. despre Neluţu Varga) Este dezgustat! A folosit nişte termeni la adresa FRF pe care nu vrea să-i reproduc. Din ceea ce am citit, se gândeşte la plecare. Dar este un luptător, un om care nu depune armele, a câştigat mult pentru că a ştiut să piardă, să sufere, nu ştiu ce se va întâmpla.

Reclamă

Situaţia financiară s-a îmbunătăţit, e mult diferită şi schimbată în bine, faţă de ceea ce am găsit. Indiferent dacă am fi câştigat sau nu campionatul, aceşti paşi ar fi trebuit să se facă, încercăm să clădim. Dacă nu va exista finanţator, dacă nu va reveni dl Varga la sentimente mai bune, este greu să faci ceva fără sprijin.

Cristi Balaj: „Jucătorii erau scârbiţi!”

Dacă nu ar fi existat CFR Cluj, am fi fost mult mai jos decât suntem acum. El pierde mai mult dacă pleacă, mi-e greu să plec…are multe defecte, dar fricos nu este. Ştie să ducă multe lupte grele, şi-a exprimat nemulţumirea, nu ştiu dacă e cel mai bun mod.

(N.r. atmosfera din vestiar) Jucătorii au avut liber azi. Erau dezamăgiţi, unii scârbiţi de ceea ce se întâmplă. Nu înţeleg, pentru că sunt faze asemănătoare, dar decizii diferite de fiecare dată împotriva CFR-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Deocamdată avem şanse pentru Europa, ne concentrăm pentru următoarele partide. CFR este singura echipă care a făcut ceva în fotbalul internaţional, deci a meritat să câştige titluri”, a declarat Cristi Balaj, într-un interviu pentru Antena Sport.

Neluţu Varga, în negocieri pentru a aduce noi investitori la CFR Cluj

Neluţu Varga se află în negocieri pentru a aduce noi investitori la CFR Cluj! Patronul clujenilor a mers în Qatar, unde discută cu un fond de investiţii din Golf, care i s-ar putea alătura în conducerea clubului din Gruia.

Neluţu Varga a mers în Qatar, pentru a urmări Campionatul Mondial de Judo, alături de un bun prieten al său. Conform fanatik.ro, se pare că scopul călătoriei patronului din Gruia este altul.

Varga este în căutare de noi investitori pentru CFR Cluj, şi ar putea atrage unii din zona Golfului. Sursa citată mai sus anunţă că şeicii ar fi dispuşi să investească sume ameţitoare la trupa lui Dan Petrescu, sume care se ridică la nivelul zecilor de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și