Închide meniul

Neluţu Varga, în negocieri pentru a aduce noi investitori la CFR Cluj! Patronul clujenilor a mers în Qatar, după remiza clujenilor cu Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 13:03

Reclamă
Neluţu Varga, în negocieri pentru a aduce noi investitori la CFR Cluj! Patronul clujenilor a mers în Qatar, după remiza clujenilor cu Universitatea Craiova

Neluţu Varga cere public suspendarea lui Florinel Coman

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga se află în negocieri pentru a aduce noi investitori la CFR Cluj! Patronul clujenilor a mers în Qatar, unde discută cu un fond de investiţii din Golf, care i s-ar putea alătura în conducerea clubului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este pe locul trei în play-off-ul Ligii 1. După ultimul meci, remiza cu Universitatea Craiova, Varga a avut o reacţie furibundă la adresa arbitrajului, pe care l-a criticat în termeni duri.

Neluţu Varga, în negocieri pentru a aduce noi investitori la CFR Cluj

Neluţu Varga a mers în Qatar, pentru a urmări Campionatul Mondial de Judo, alături de un bun prieten al său. Conform fanatik.ro, se pare că scopul călătoriei patronului din Gruia este altul.

Varga este în căutare de noi investitori pentru CFR Cluj, şi ar putea atrage unii din zona Golfului. Sursa citată mai sus anunţă că şeicii ar fi dispuşi să investească sume ameţitoare la trupa lui Dan Petrescu, sume care se ridică la nivelul zecilor de milioane de euro.

Neluţu Varga a avut o reacţie acidă, după ce CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova. Patronul clujenilor susţine că arbitrajul a fost o „hoţie”, motiv pentru care a anunţat chiar că este decis să se retragă de la echipă.

Reclamă

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Patronul celor de la CFR Cluj a lansat atacuri în valuri la adresa arbitrilor.

Neluţu Varga spune că „cei mai mari hoţi sunt arbitrii” şi că nu s-a vrut să se cumpere un sistem mai performant pentru VAR. Neluţu Varga a câştigat 5 titlul în calitate de investitor la CFR Cluj.

„Cei mai mari hoți sunt arbitrii. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal„, a spus Neluţu Varga, conform unui mesaj citit de jurnalistul Vai Moraru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neluțu Varga, plângeri penale contra arbitrilor și a FRF

Neluțu Varga anunță că va face plângeri penale contra arbitrilor și a FRF. Anunțul patronului de la CFR Cluj a venit după egalul cu Universitatea Craiova, 1-1, la capătul căruia ardelenii tremură și pentru locul de cupe europene.

Varga a luat legătura cu producătorii emisiunii Digi Sport Special și le-a transmis acestora că va face plângeri penale împotriva celor menționați mai sus.

Ardelenii s-au simțit dezavantajați în mai multe rânduri în derby-ul cu oltenii, Mai întâi, Radu Petrescu l-a eliminat pe Andrei Ivan, dar a revenit asupra deciziei, după ce a consultat VAR-ul. Același Ivan a egalat dintr-o poziție suspectă de ofsaid. CFR a mai cerut și un penalty, la un henț al lui Badelj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și