Închide meniul

Reacția lui Dan Petrescu după ce Daniel Graovac a plecat de la CFR Cluj: “E greu să ții un jucător care nu e fericit”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 august 2022, 18:10

Reacția lui Dan Petrescu după ce Daniel Graovac a plecat de la CFR Cluj: “E greu să ții un jucător care nu e fericit”

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu a vorbit despre plecarea lui Daniel Graovac de la CFR Cluj. Fundașul bosniac s-a despărțit ieri de campioana României și a semnat cu Kasimpasa, formație din prima ligă turcă. Antrenorul CFR-ului a dezvăluit că decizia i-a aparținut lui Graovac, care “nu era fericit” la trupa din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graovac fusese transferat la CFR Cluj în vara anului 2021, de la Astra Giurgiu. Contractul bosniacului a expirat în această vară, iar jucătorul și-a găsit alt angajament.

Reacția lui Dan Petrescu după ce Daniel Graovac a plecat de la CFR Cluj

“Bursucul” i-a urat baftă lui Graovac și a dezvăluit că și-ar dori să aducă un alt fundaș central la CFR, după despărțirea de fotbalistul bosniac:

“Băiatul a terminat contractul în vară și a avut o ofertă foarte bună pentru el. E greu să ții un jucător care nu e fericit. El a decis să plece și îi urez baftă. CFR l-a ajutat foarte mult în carieră, iar el ne-a ajutat pe noi.

Sunt convins că e fericit de ce a făcut la noi, într-un an în care a stat a luat și campionatul. (N.r. – Aduceți un fundaș în locul lui Graovac?) Eu mi-aș dori jucători mereu, dar să vedem dacă putem”, a declarat Dan Petrescu, la coferința de presă premergătoare duelului dintre CFR Cluj și FC Botoșani.

Reclamă

Dan Petrescu a anunțat că Gabriel Debeljuh are șanse mici să mai joace în acest an

Astăzi, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani, “Bursucul” a oferit noi detalii despre starea atacantului croat. Tehnicianul campioanei a dezvăluit că, aproape sigur, Debeljuh nu va mai juca deloc în 2022, dar că speră să revină în mai puțin de 6 luni.

Dan Petrescu caută să mai aducă la CFR Cluj un atacant care să aibă impact imediat în cupele europene. Pentru ardeleni urmează dubla “de foc” cu NK Maribor, din play-off-ul Conference League.

„Mi s-a spus că e posibil ca în 3 luni… în acest an să nu mai joace decât poate la final. Ar fi foarte bine pentru că avem nevoie de el cât mai repede pe teren. Sperăm să nu fie 6 luni, cum am zis eu după meci.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Transfer pentru postul de atacant?) Și acolo mi-aș dori, dar tot așa. Trebuie să luăm jucători care să aibă impact rapid în meciurile din cupele europene, să fie pregătiți și să nu fi jucat la alte echipe din Europa.

Jucători am mai găsit eu așa, dar au jucat în Europa și nu mai au voie să joace la altă echipă. (N.r. – Mai pleacă vreun jucător?) Totul e posibil până la finalul perioadei de transferuri”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

 

Recomandări
  • Reacția lui Dan Petrescu după ce Daniel Graovac a plecat de la CFR Cluj
  • Ce a spus despre transferul unui alt fundaș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și