Închide meniul

Reacţia lui Dan Şucu despre transferurile lui Coman şi Alibec la Rapid: „Există bani!” Ce a spus şi Daniel Niculae

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 17:21

Reacţia lui Dan Şucu despre transferurile lui Coman şi Alibec la Rapid: „Există bani! Ce a spus şi Daniel Niculae

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a vrut să o preia pe Dinamo

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

  • Reacţia lui Dan Şucu despre transferurile lui Coman şi Alibec la Rapid
  • Becali i-a transmis lui Dan Şucvu să îl sune

Reacţia lui Dan Şucu despre transferurile lui Coman şi Alibec la Rapid. Patronul Rapidului a reacţionat imediat după ce Gigi Becali i-a transmis să îl sune dacă îl vrea pe Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu s-a ferit să dea un răspuns concret, însă a precizat că „există bani pentru ceva ce justifică”. Mutu a recunoscut că s-a vorbit despre Florinel Coman, dar şi că Hagi i-a transmis că Alibec ar fi portrivit la Rapid.

Reacţia lui Dan Şucu despre transferurile lui Coman şi Alibec la Rapid

Bani există. Există bani pentru o oportunitate care justifică„, a spus Dan Şucu. Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, l-a completat pe patronul său.

Reclamă

„Haideți să vorbim despre lucruri cu totul și cu totul diferite, să vorbim despre meciurile care ne-au rămas de jucat, pentru că mai avem meciuri importante, atât în campionat, cât și meciul care este decisiv pentru calificarea în sferturile Cupei României, de la Cluj.

A apărut și această oportunitate, din punctul meu de vedere extraordinară, de a face un triunghiular cu două nume importante din fotbalul european și mai e mult până să îi scriem Moșului despre jucători„, a spus şi Daniel Niculae.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii îl lasă pe Florinel Coman la Rapid

Gigi Becali a dezvăluit în ce condiţii poate ajunge Florinel Coman la Rapid. Patronul lui FCSB este dispus să negocieze cu Dan Şucu transferul atacantului de 24 de ani, care are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Adi Mutu a recunoscut că îl vrea pe „Mbappe de România” şi că l-a pus pe lista de transferuri. „S-a discutat despre Coman, da„, a declarat antrenorul giuleştenilor. Becali anunţă că e dispus să poarte negocieri doar cu unul dintre cei doi acţionari de la Rapid.

Mutu dă banii? Şi eu pot să ascult de dorinţele lui Pintilii şi lui Meme, dar când vreau un jucător eu decid. Dacă mă sună Şucu, eu vorbesc cu el. Cu mine negociază cine dă banii. Are 50% din acţiuni.

Reclamă 4 / 0/3

Cu restul nu vorbesc, nu ştiu ce avere are Angelescu. Mă uit pe internet să văd ce avere are. Nu pot să spun un preţ acum pentru Florinel pentru că nu are preţ. Trebuie să mai aştept puţin. Nu am cum să cer acum nişte bani cu el. E ca o maşină… trebuie să îi pun bujiile„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Florinel Coman ar prefera să plece sub formă de împrumut şi i-a cerut o hârtie lui Gigi Becali pentru a îşi căuta echipă. Omul de afaceri nici nu a vrut să audă.

Nu-i dau niciodată nicio hârtie lui Florinel. Ce, sunt fraier, sunt prost? Vrea împrumut. Cum să îl dau împrumut la Farul sau la Rapid? Am băut gaz? Am băut o picătură de vin„, a răbufnit omul de afaceri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”