Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Dani Coman când a fost întrebat dacă vrea să vină „la pachet” cu Marius Şumudică la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2023, 15:16

Reclamă
Reacţia lui Dani Coman când a fost întrebat dacă vrea să vină „la pachet cu Marius Şumudică la Rapid

Reacţia lui Dani Coman când a fost întrebat dacă vrea să vină "la pachet" cu Marius Şumudică la Rapid

Dani Coman a jucat la Rapid / Hepta

Dani Coman a fost întrebat dacă vrea să vină „la pachet” cu Marius Şumudică la Rapid. Preşedintele lui Hermannstadt a avut o reacţie categorică şi anunţă că nu se pune problema de a pleca de la conducerea sibienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este pe lista scurtă de posibili înlocuitori ai lui Adi Mutu. Şefii clubului din Giuleşti sunt însă în discuţii avansate cu Cristiano Bergodi, italianul fiind favorit să fie numit noul antrenor al Rapidului.

Dani Coman, întrebat dacă vrea să vină „la pachet” cu Marius Şumudică la Rapid

Fostul portar al Rapidului este sigur că cea mai bună varianta pentru postul de antrenor este Şumudică. Totuşi, nu ia în calcul să colaboreze din nou cu „Şumi”, cum au făcut-o la Astra în 2016, când giurgiuvenii au câştigat titlul în Liga 1.

Personal îmi pare rău pentru plecarea lui Adi, făcuse o treabă bună. Îşi făcuse transferurile pe care le-a dorit. Cred că anul ăsta se putea lupta pentru câştigarea campionatului şi Cupa României. Dar, fiecare decide pentru cariera lui şi viaţa lui. Sunt convins că el a făcut alegerea pe care şi-a dorit-o, îl cunosc foarte bine, e un băiat inteligent. A analizat cu siguranţă toată situaţia. Sper să-i fie bine acolo.

N-aş vrea să supăr pe nimeni, dar cred că, de departe, Şumudică e cea mai bună variantă. Asta ar fi o oportunitate pentru Rapid. Să-l ai pe Şumudică liber de contract, se întâmplă foarte rar. Nu se pune problema (n.r. să vină şi el la Rapid, alături de Şumudică). Şumudică trebuie să lucreze cu actuala conducere a Rapidului. Nu se pune problema. Eu sunt la Hermannstadt şi mă simt foarte bine acolo„, a declarat Dani Coman în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Patru antrenori au fost pe lista Rapidului pentru înlocuirea lui Adrian Mutu: Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Marius Șumudică și Daniel Pancu. În cele din urmă, giuleştenii l-au ales pe primul dintre aceştia.

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neftchi Baku

Presa din Azerbaidjan a anunţat că Adi Mutu şi oficialii lui Neftchi Baku au ajuns la un acord, iar antrenorul urmează să fie prezentat în orele următoare. „Briliantul” pleacă la fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf şi va câştiga un salariu uriaş: 650.000 de euro pe an.

Putem să vă anunțăm că este un nou antrenor principal la Neftchi. În această dimineață au fost discutate toate detaliile cu tehnicianul român și s-a ajuns la o înțelegere.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul și-a dat OK-ul pentru Adrian Mutu. Anunțul oficial urmează să fie anunțat până mâine, cel târziu„, au scris cei de la sportinfo.az.

Azerii ar urma să îi achite clauza de reziliere de 200.000 de euro lui Adi Mutu. Victor Angelescu a ţinut să afirme că nu ia în calcul să renunţe gratis la antrenorul în vârstă de 44 de ani.

Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și