Închide meniul
EXCLUSIV

Reacția lui Dani Coman după ce Hermannstadt a fost depunctată: „A fost o neînțelegere! Sunt șanse să se rezolve!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2022, 13:03

Reclamă
Reacția lui Dani Coman după ce Hermannstadt a fost depunctată: „A fost o neînțelegere! Sunt șanse să se rezolve!

Dani Coman a revenit în Liga 1

Dani Coman, la un meci / Hepta

Dani Coman a oferit prima reacție după ce Hermannstadt a fost depunctată din cauza situației financiare de la club. Fostul președinte al sibienilor e optimist că situația se poate rezolva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman a plecat de la Hermannstadt tocmai din cauza problemelor cu banii, însă e convins că șefii clubului vor face tot posibilul să salveze echipa.

Dani Coman, reacție după ce Hermannstadt a fost depunctată

Nu mă așteptam sub nicio formă, nu cunosc amănunțit situația de la Hermannstadt. Din ce am discutat, am înțeles că este o neînțelegere referitoare la noul plan de organizare votat. E o situație care se poate rezolva doar la TAS. Rămâi la mâna unui judecător. E o situație neplăcută. Dar la cum îi cunosc eu pe patroni, nu contau banii pentru care s-au luat punctele. Probabil a fost o neînțelegere.

Sunt șanse ca situația să se revolve. Știu că băieții sunt cu banii la zi, deși au scandența pe 25 ale lunii, azi își vor primi banii pe noiembrie și prima pentru meciul cu CFR. Nu cunosc situația, nu aș putea să vorbesc”, a spus Dani Coman, în exclusivitate pentru as.ro.

Marius Măldărășanu: „Nu rămâne așa!”

Tehnicianul sibienilor a anunțat că Hermannstadt va încerca să întoarcă decizia.

Reclamă

„M-a surprins vestea, am fost sunat ieri de unul dintre patroni și mi-a transmis-o. Mi-a spus să stăm liniștiți, că se va rezolva în 3 săptămâni, o lună. Nu pot decât să aștept, să vedem decizia finală.

Această monitorizare a venit la 30 noiembrie. Am înțeles că de atunci s-ar fi plătit 500.000 de euro ca datorii la jucători și antrenori, o sumă foarte mare. Iar suma pentru care am fost depunctați știu că este foarte mică. Problemele au apărut din cauza unei amânări vizavi de noul plan de reorganizare. Creditorii au fost de acord cu noul plan, dar a existat o amânare a unui termen și s-a depășit data de 30 noiembrie, iar banii nu mai puteau fi plătiți pe vechiul plan.

Decizia ne-a surprins, pierdem cele nouă puncte pentru o sumă mică. E clar că nu rămâne așa, clubul merge mai departe. Patronii sunt foarte optimiști, iar lucrurile sunt în regulă.
Chiar astăzi vom primi un salariu și prima pentru meciul cu CFR. La noi, salariile sunt scadente pe data de 25 a lunii următoare. Așadar, până în Crăciun trebuie să primim salariile pe noiembrie, dar se va întâmpla chiar astăzi, înainte de Crăciun”, a spus Marius Măldărășanu, conform gsp.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt a pierdut 9 puncte

Revelaţia sezonului în Liga 1, Hermannstadt, a fost depunctată cu 9 puncte din cauza unor datorii, scrie gsp.ro. Deşi, după rezultatele obţinute pe teren, Hermannstadt a terminat pe locul 6, cu 33 de puncte, în urma depunctării, formaţia din Sibiu a ajuns pe locul 9, cu doar 24 de puncte.

Informaţia e confirmată şi pe site-ul frf.ro, care a publicat clasamentul actualizat. Hermannstadt a emis şi un comunicat de presă prin care a anunţat că va merge la TAS.

FC Hermannstadt a învins-o pe CFR Cluj, în ultimul meci din an, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bejan, în al patrulea minut de prelungire al reprizei secunde.

 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și