Închide meniul

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu: „Toata ţara ar fi fericită!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 17:31

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu: „Toata ţara ar fi fericită!

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu nu a întârziat să apară. Antrenorul de la FCSB susţine că nu a auzit despre nicio ofertă pe numele „perlei” de 20 de ani. Cipriotul a declarat că decarul roş-albaştrilor este concentrat pe ultimele meciuri rămase de disputat, şi rămâne de văzut la finalul sezonului dacă va pleca sau nu de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Portugalia a făcut un anunţ cu privire la Octavian Popescu. Se pare că mijlocaşul de 20 de ani se află pe lista celor de la Porto, şi ar putea astfel prinde transferul carierei.

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu

Elias Charalambous a fost întrebat la conferinţa de presă despre posibilitatea ca Octavian Popescu să fie transferat de Porto, la finalul acestui sezon.

Cipriotul susţine că nu a auzit nimic despre vreo ofertă făcută pe numele mijlocaşului său, despre care susţine că este concentrat pe câştigarea titlului în Liga 1 alături de FCSB.

Cu toate acestea, tehnicianul roş-albaştrilor este de părere că un eventual transfer al lui Tavi Popescu la Porto ar reprezenta un motiv de bucurie pentru întreaga ţară, având în vedere că lusitanii formează o echipă puternică, de nivel european.

Reclamă

Eu nu am auzit nimic, nu știu dacă zvonurile sunt adevărate. Dar, în acest moment, toată lumea trebuie să fie concentrată pe îndeplinirea obiectivului. Mai avem două săptămâni până la final.

În vară, dacă un jucător are șansa de a pleca în străinătate, mai ales la un asemenea club, cu siguranță toată lumea va fi fericită. Clubul va fi fericit, toată țara va fi fericită. E foarte plăcut. Jucătorii trebuie să vizeze la mai bine în carieră. Dar în acest moment, jucătorii se gândesc la obiectiv”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare duelului dintre FCSB şi CFR Cluj.

Octavian Popescu, pe lista celor de la FC Porto! „Perla” de la FCSB poate prinde transferul vieţii

Octavian Popescu se află pe lista celor de la FC Porto pentru un posibil transfer în această vară. Conform presei din Portugalia, Tavi Popescu a fost pus pe o listă de 11 jucători pe care cei de la Porto îi are în vedere pentru un posibil transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii de la bolanarede.pt scriu despre Tavi Popescu că, la 20 de ani, este o certitudine. De asemenea, portughezii laudă calităţile tehnice ale jucătorului de 20 de ani de la FCSB. Cotat la 4 milioane de euro, Octavian Popescu a marcat 3 goluri în toate competiţiile pentru FCSB în acest sezon.

„Românul are 20 de ani și este deja o certitudine în flancul stâng al celor de la FCSB. Acesta este la al treilea sezon la echipă și este internațional de seniori. Se remarcă prin calitatea tehnică în regim 1 versus 1, dar și la capitolul pase de gol, uneori fiind distribuit drept coordonator de joc.

În ciuda faptului că joacă pe stânga, știe să folosească și piciorul stâng, chiar dacă este dreptaci.

Ceea ce poate deruta apărătorii. Popescu poate acționa ca un element care poate dezechilibra apărarea adversă, ceea ce lui Porto i-a lipsit uneori în acest sezon. Jucătorul este format să marcheze și să ofere pase decisive, dar și să bată fazele fixe, în special cornerele„, au scris jurnaliştii portughezi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și