Închide meniul

Reacţia lui Eugen Neagoe, după gestul incredibil făcut în partida cu Botoşani: „Eu doar i-am arătat ochelarii! Îmi pare rău dacă i-am jignit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 20:58

Reacţia lui Eugen Neagoe, după gestul incredibil făcut în partida cu Botoşani: „Eu doar i-am arătat ochelarii! Îmi pare rău dacă i-am jignit!

Eugen Neagoe, gest incredibil făcut în timpul partidei FC Botoşani - Universitatea Cluj 1-1

Eugen Neagoe a vrut să îi dea ochelarii arbitrului | Captură Orange Sport

Reacţia lui Eugen Neagoe, după gestul incredibil făcut în partida cu Botoşani. În minutul 64 al partidei dintre FC Botoşani şi Universitatea Cluj, Eugen Neagoe i-a oferit ochelarii arbitrului de rezervă, după o decizie de arbitraj care l-a nemulţumit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de la Universitatea Cluj a primit cartonaşul galben, iar la final a vorbit despre gestul făcut.

Reacţia lui Eugen Neagoe, după gestul incredibil făcut în partida cu Botoşani

„Nici ei nu şi-au creat situaţii în prima repriză. Am primit acel gol în actul secund, la un corner pe care nu l-am tratat cu seriozitate. După gol, i-am şi felicitat pe băieţi pentru reacţie. Nu le-am mai dat nicio şansă celor de la Botoşani, ne-am creat trei ocazii mari de gol. Sunt pe undeva bucuros pentru că am dominat-o pe Botoşani în mod clar, dar, din păcate, nu sunt mulţumit de rezultat, cred că meritam să câştigăm.

(n.r. despre cartonaşul galben pe care l-a primit) Cred că am văzut mai bine decât arbitri. Nu i-am jignit, nu sunt acel tip de antrenor. Eu doar i-am arătat ochelarii. Mi-am pus ochelari când am avut probleme şi asta le-am transmis şi lor. Îmi pare rău dacă i-am jignit, dar eram supărat. Chiar mi-a spus centralul că poate au greşit şi ei.

Mi-aş dori şi cred că băieţii merită o susţinere puternică. Cred că vor fi peste 20.000 de suporteri. Ne este dor să jucăm acasă. Şi eu abia aştept să vină ora jocului, pentru că nu am apucat să evoluăm acolo de când sunt eu”, a spus Eugen Neagoe, după FC Botoşani – Universitatea Cluj 1-1.

Reclamă

Mihai Teja, sub presiune după Botoşani – U Cluj 1-1: „E normal ca lumea să fie nemulţumită”

Mihai Teja a oferit primele declaraţii, după Botoşani – U Cluj 1-1. Trupa din Moldova a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, iar viitorul antrenorului este unul incert. Botoşani a deschis scorul în partida cu U Cluj, prin Mihai Roman. Vârful a marcat în minutul 56, iar ulterior, gazdele au egalat prin Adrian Bălan, în minutul 75.

Mihai Teja s-a declarat nemulţumit de remiza obţinută pe teren propriu de Botoşani. Tehnicianul moldovenilor susţine că echipa sa traversează o perioadă dificilă, şi va purta o discuţie cu patronul Valeriu Iftime în privinţa viitorului său.

„Ne doream să câştigăm acest meci. Nu a fost un meci spectaculos, dar s-a alergat destul de mult. Am dat gol, dar nu am reuşit să securizăm poarta.

Reclamă 4 / 0/3

Încercăm să ne revenim. Am trecut printr-o perioadă grea. Nu a fost să fie nici azi. Am avut tendinţa de a face un pas înapoi, am vrut să dăm şi golul doi. Trebuie să mergem la Rapid încrezători. E normal ca lumea să fie nemulţumită, lumea vine la stadion şi îşi exprimă nemulţumirea.

Trebuie să ai bucuria de a juca fotbal. Vom discuta (n.r. despre plecare), vom vedea ce se întâmplă, nu asta e problema. Vom avea niște discuții, încercăm să câștigăm primul meci, nu am reușit astăzi”, a declarat Mihai Teja, conform digisport.ro.

Botoşani – U Cluj 1-1. Echipa lui Mihai Teja a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1

Botoşani – U Cluj 1-1.  FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia Universitatea Cluj.

Mihai Roman a deschis scorul pentru gazde, în minutul 56, cu o lovitură de cap la centrarea lui Patache. Golul egalizator a venit în minutul 75, fiind reuşit de nou intratul pe teren Adrian Bălan – cap la centrarea lui Briceag.

FC Botoşani se află la a şasea etapă consecutivă fără victorie în Liga 1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și