Închide meniul

Botoşani – U Cluj 1-1. Echipa lui Mihai Teja a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 19:10 / Actualizat: 3 octombrie 2022, 20:45

Botoşani – U Cluj 1-1. Echipa lui Mihai Teja a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1

Mihai Roman a deschis scorul în FC Botoşani - Universitatea Cluj 1-0

Mihai Roman, într-o partidă pentru FC Botoşani/ Hepta

Botoşani – U Cluj 1-1.  FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Roman a deschis scorul pentru gazde, în minutul 56, cu o lovitură de cap la centrarea lui Patache. Golul egalizator a venit în minutul 75, fiind reuşit de nou intratul pe teren Adrian Bălan – cap la centrarea lui Briceag.

FC Botoşani se află la a şasea etapă consecutivă fără victorie în Liga 1.

Botoşani – U Cluj 1-1

Min. 90: FINAL DE MECI! FC Botoşani a ajuns la 6 meciuri fără victorie.

Min. 74: GOOOL Universitatea Cluj! Adrian Bălan a egalat cu o lovitură de cap de la 10 metri.

Reclamă

Min. 56: GOOOL FC Botoşani! Mihai Roman a deschis scorul cu o lovitură de cap imparabilă. Patache a centrat perfect de pe partea dreaptă.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start: 

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani: E. Pap – Patache, Dican, Boli, Țigănașu – Shahaf, Sylla, Ivanov – M. Santos, M. Roman II, Mailat
Rezerve: A. Ureche – Mussis, Șeroni, Dragu, M. Roman I, Perianu, Camara
Antrenor: Mihai Teja

U Cluj: Iliev – Șt. Vlădoiu, Fl. Ilie, D. Ispas, Briceag – I. Filip, R. Pires, Purece – Fl. Haită, L. Fulop, Ely Fernandes
Rezerve: Gorcea – Nowak, G. Simion, Remacle, Bic, Horșia, Hofman, Thiam, A. Bălan
Antrenor: Eugen Neagoe

Botoşani a ajuns pe locul 12 în Liga 1. Trupa lui Mihai Teja a înregistrat patru eşecuri, în ultimele cinci runde, iar viitorul antrenorului este unul incert.

În ultima etapă, moldovenii au fost ydrobiţi de Sepsi. Trupa lui Cristiano Bergodi s-a impus pe teren prorpiu cu un uluitor 7-0.

De cealaltă parte, venirea lui Eugen Neague pe banca lui U Cluj a adus un suflu pozitiv. Clujenii au obţinut două victorii consecutive în Liga 1, ambele la limită, în faţa celor de la Mioveni şi Chindia Târgovişte.

Valeriu Iftime l-a pus în gardă pe Mihai Teja. De ce depinde soarta antrenorului de la Botoşani

Valeriu Iftime a analizat posibilitatea de a-l înlocui pe Mihai Teja, după rezultatul dezastruos înregistrat în faţa celor de la Sepsi. Patronul de la Botoşani a decis să continue alături de fostul antrenor de la FCSB, însă îi cere o victorie clară în următoarea partidă de campionat, cu U Cluj.

„Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea.

Reclamă

Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape. Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele.

Începe bine, dar apoi lucrurile nu mai merg cum trebuie. Și el este supărat după acest parcurs al nostru din ultimul timp, mai ales după înfrângerea asta umilitoare, însă eu am în continuare încredere în el.

Totuși, este evident că dacă va mai pierde, atunci trebuie să decidem într-un fel. Antrenorii sunt conștenți că doar rezultatele îi țin în viață, iar meciul ăsta cu U Cluj trebuie să îl câștigăm”, a declarat Valeriu Iftime, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Botoşani – U Cluj 1-1
  • Trupa lui Mihai Teja, al şaselea meci consecutiv fără victorie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și