Închide meniul

Reacţia lui Gabi Tamaş, după ce Universitatea Craiova a vrut să îl transfere pentru un singur meci: „O să fac asta în autocar!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2022, 8:29

Reacţia lui Gabi Tamaş, după ce Universitatea Craiova a vrut să îl transfere pentru un singur meci: „O să fac asta în autocar!

Gabi Tamaș joacă la Petrolul

Gabi Tamaș, în timpul unui meci / Hepta

Reacţia lui Gabi Tamaş, după ce Universitatea Craiova a vrut să îl transfere pentru un singur meci. Este vorba de returul cu Hapoel Beer-Sheva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Paul Papp a fost eliminat la finalul partidei tur, Universitatea Craiova a căutat cu disperare o soluţie în defensivă pentru meciul retur. Iar ţinta a fost aducerea lui Gabi Tamaş pentru un singur meci. Planl oltenilor a fost dat peste cap de regulamentul UEFA, care prevede că echipele nu au voie să treacă pe listă jucători între cele două manşe din playoff.

Reacţia lui Gabi Tamaş, după ce Universitatea Craiova a vrut să îl transfere pentru un singur meci

Gabi Tamaş a fost întrebat despre acest subiect, însă fundaşul de la Petrolul a spus că nu cunoaşte amănunte.

Nu știu despre ce e vorba. Nu comentez. Trebuie să vorbiți cu cei de la Craiova, cu președintele de la Petrolul. Nu am citit ziarele, nu am vrut să le citesc încă. Am avut meci. O să le citesc acum în autocar. Eu cu domnul Mihai Rotaru am o relație de prietenie, așa cum am și cu Adrian Mititelu.

Doar cu oameni ca el se poate ajuta fotbalul. Mai mult nu mai spun. Îmi plac ambele Craiove. A lui Mihai Rotaru, cu Mirel Rădoi, arată mult mai bine. Eu am contract cu Petrolul și încerc să îl duc la bun sfârșit”, a spus Gabi Tamaş, conform digisport.ro.

Reclamă

Gabi Tamaş, dorit la Universitatea Craiova: „Ar fi fost de acord!”

După eliminarea lui Paul Papp, Universitatea Craiova a încercat să transfere de urgenţă un fundaş central pentru returul cu Hapoel Beer Sheva. Iar Mirel Rădoi s-a orientat către Gabi Tamaş.

Da, a existat un interes real pentru Gabi Tamaș să joace meciul dintre Hapoel Beer Sheva și Universitatea Craiova. Am discutat și cu jucătorul aseară. I-am spus că, dacă el își dorește să joace acest meci, nu ne vom opune și vom găsi o soluție numai dacă va putea fi trecut pe lista UEFA. Da, și el ar fi fost de acord. Nu a spus nu, a spus să ne gândim la meciul cu FC U Craiova mai întâi. Eu am fost adeptul unei astfel de colaborări în 2014, când CFR avea un meci dificil și avea anumite probleme de lot, iar un rezultat pozitiv i-ar fi calificat în grupele competiției europene. Nu a găsit ecou această idee a mea, deși ambele părți ar fi avut de câștigat, inclusiv jucătorii. Era vorba despre Alibec și Budescu. 

Tamaș nu putea fi trecut pe lista UEFA între turul și returul unui joc, astfel că varianta a picat. Nu văd un lucru rău să susții o echipă să obțină rezultate bune pentru fotbalul românesc. Nu am discutat aspecte financiare, dar am discutat și cu sponsorii noștri, le-am expus această variantă. Sigur că ar fi existat și niște riscuri. Ar fi trebuit să ne așezăm la masă și să luăm în calcul orice problemă, doar că nu a mai fost cazul”, a declarat Costel Lazăr la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce și-a lovit adversarul

Președintele oltenilor n-a avut milă de Papp și l-a criticat în termeni extrem de duri. Cârțu nu s-a putut abține după ce Paul Papp a fost eliminat la finalul primei reprize, după ce a lovit un adversar pe tunelul către vestiare.

Stau în primă repriză să văd și cu neșansă nu avem minim 2 goluri la pauză. După incalificabilul gest al lui Papp stau să tremur, că așa vrea Papp, să stau cu inima în gât! Am dominat adversarul și te apuci să faci ca Rambo pe culoar!? Băi, ai 33 de ani, băi, băiatule! Ești cu familia acasă, e posibil să lovești un adversar?

Da, a lovit un adversar, că l-a împins, că nu știu ce. I-a dat ăluia ca lumea. El e bătăuș, sunt orgolii de-astea personale, individuale. Câte puncte s-au pierdut anul trecut pe greșelile lui Papp… am pretenții de la tine, să fii cel care coordonează defensiva.

D-aia ai jucat în străinătate. Tu ce faci, mă? E posibil așa ceva? De 9 ani așteptăm așa ceva, să avem posibilitatea să jucăm, să avem o imagine internațională și tu ce faci? Cum e posibil? Am făcut atâtea apeluri la ei prin intermediul lui Mirel”, a „tunat” Sorin Cârțu la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și