Închide meniul

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce și-a lovit adversarul: „Băi, băiatule! Faci ca Rambo?! I-a dat ăluia ca lumea!”. Președintele oltenilor, dezlănțuit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 23:54

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce și-a lovit adversarul: „Băi, băiatule! Faci ca Rambo?! I-a dat ăluia ca lumea!. Președintele oltenilor, dezlănțuit

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe / Hepta

  • Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce și-a lovit adversarul
  • „Băi, băiatule! Faci ca Rambo?! I-a dat ăluia ca lumea!”

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce fudașul de 32 de ani și-a lovit adversarul la pauza meciului dintre Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele oltenilor n-a avut milă de Papp și l-a criticat în termeni extrem de duri.

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce și-a lovit adversarul în Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1

Cârțu nu s-a putut abține după ce Paul Papp a fost eliminat la finalul primei reprize, după ce a lovit un adversar pe tunelul către vestiare.

„Stau în primă repriză să văd și cu neșansă nu avem minim 2 goluri la pauză. După incalificabilul gest al lui Papp stau să tremur, că așa vrea Papp, să stau cu inima în gât! Am dominat adversarul și te apuci să faci ca Rambo pe culoar!? Băi, ai 33 de ani, băi, băiatule! Ești cu familia acasă, e posibil să lovești un adversar?

Da, a lovit un adversar, că l-a împins, că nu știu ce. I-a dat ăluia ca lumea. El e bătăuș, sunt orgolii de-astea personale, individuale. Câte puncte s-au pierdut anul trecut pe greșelile lui Papp… am pretenții de la tine, să fii cel care coordonează defensiva.

Reclamă

D-aia ai jucat în străinătate. Tu ce faci, mă? E posibil așa ceva? De 9 ani așteptăm așa ceva, să avem posibilitatea să jucăm, să avem o imagine internațională și tu ce faci? Cum e posibil? Am făcut atâtea apeluri la ei prin intermediul lui Mirel”, a „tunat” Sorin Cârțu, pentru Digisport.

Mirel Rădoi, extrem de nervos după gestul lui Paul Papp: „Sunt foarte supărat!”

Luat complet prin surprindere de gestul lui Paul Papp, Mirel Rădoi a spus că tactica sa a fost dată peste cap și, drept urmare, a fost nevoit să îl „sacrifice” pe Elvir Koljic. În locul atacantului bosniac a fost introdus Ivan Martic.

Rădoi a fost un car de nervi la finalul meciului și l-a certat la scenă deschisă pe Paul Papp. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că va pregăti o amendă usturătoare pentru fundașul de 32 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă așteptam să fie un meci extrem de disputat, dar nu cu astfel de evenimente. Au fost lucruri neașteptate. O primă repriză foarte bună, am avut foarte mult ghinion. Trebuia să deschidem scorul. A venit acea nebunie a lui Paul, pot să spun. A trebuit să cedăm teren adversarului, ne-am văzut conduși. Mă bucură atitudinea lor după golul primit, au încercat să joace la fel, chiar și fără foarte multe resurse fizice și am profitat de spații.

Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10. A trebuit să renunțăm la Elvir ca să putem să-l avem pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile cu viteza lui Ivan. I-am spus lui Elvir că îmi pare rău, dar trebuie să iau acestă decizie pentru echipă.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții.

Va trebui să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve, dacă nu titular. Problemele pot fi și în campiontul intern. Planurile astea se cam scutură acum, dar vom vedea, vom găsi soluții. Sper să nu fim nevoiți să schimbăm sistemul de joc cu Chindia din cauza acestor probleme, dar sigur vor fi schimbări de jucători pentru că au făcut risipă de energie.

Sunt foarte buni acasă, împinși de 15.000 de spectatori, au un joc mult mai spectaculos, mai elaborat, mai agresiv acasă. În deplasare sunt puțin temători”, a spus Mirel Rădoi, potrivit Digisport.

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1, în turul play-off-ului Conference League

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei israeliene Hapoel Beer Sheva, în prima manşă din play-off-ul Conference League.

Hapoel a deschis scorul prin Hatuel, în minutul 70, iar echipa lui Mirel Rădoi a restabilit egalitatea prin Andrei Ivan, din penalty, în minutul 74.

Reclamă

Nu doar Universitatea Craiova a avut un jucător eliminat în meciul de la Severin. În minutul 74, Abd Elhamed a văzut al doilea galben după ce l-a faultat pe Crețu în careu.

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 20.00, în Israel.

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 21:11
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
Liga 1 • 17 apr., 19:22
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 17 apr., 15:19
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 14:01
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!