Închide meniul

Reacția lui Gică Hagi, după ce Dan Petrescu i-a făcut reproșuri pe teren, după victoria Farului cu CFR

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2023, 0:13

Reacția lui Gică Hagi, după ce Dan Petrescu i-a făcut reproșuri pe teren, după victoria Farului cu CFR

Reacția lui Gică Hagi, după ce Dan Petrescu i-a făcut reproșuri pe teren

Dan Petrescu, nervos la finalul meciului CFR - Farul 1-2 / Captură orangesport.ro

Reacția lui Gică Hagi, după ce Dan Petrescu i-a făcut reproșuri pe teren, a venit la conferința de presă. ”Regele” susține că îi înțelege reacția prietenului său din ”Generația de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului dintre CFR și Farul (1-2), Dan Petrescu i-a certat pe jucătorii Farului și i-a aplaudat ironic pentru victoria din Gruia. Apoi, a fost la un pas de bătaie cu Zoltan Iașko, directorul sportiv al campioanei.

Petrescu și Hagi s-au salutat pe teren, dar antrenorul gazdelor a părut că îi face o serie de reproșuri lui Hagi, care a și zâmbit ironic după ce cei doi s-au îndepărtat.

Reacția lui Gică Hagi, după ce Dan Petrescu i-a făcut reproșuri pe teren

“Anul ăsta suntem noi cei fericiţi şi cei mai buni. E clar că Dan Petrescu este supărat. Dar îl înţeleg. Eu sunt fericit, jucătorii m-au făcut fericiţi. I-am depăşit pe toţi la mare diferenţă.

Suntem cea mai bună echipă din campionat. Ăsta este sportul. Mereu unul este dezamăgit, unul fericit. Fiecare vrea să câştige. Noi am făcut un an fantastic şi suntem fericiţi. Aşa se câştigă respectul, cum am făcut tot anul. Ne-am văzut de drumul nostru.

Reclamă

Ne-am autodepăşit şi am făcut un sezon incredibil. Nimeni, nici cei de acasă şi nici noi nu am crezut aşa ceva. Am avut mare noroc azi. Dar asta este. Joci la CFR Cluj. E logic că trebuie să încerci să te aperi.

Am arătat acest lucru, că ştim să ne apărăm. Avem puţine goluri primite. Am luat mai multe în retur, dar am şi marcat mult. Noi avem 5 ani cu încă 5 ani. Dacă am purtat “10-le”, mergem pe 10 ani”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Totodată, şi Andrei Burcă a fost extrem de nervos şi a avut un conflict cu jucătorii de la Farul. Iniţial, fundaşul central a fost avertizat cu cartonaş galben, însă nu s-a calmat, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a dezvăluit că poate pleca de la CFR Cluj în vară

Dan Petrescu a dezvăluit că poate pleca de la CFR Cluj, la finalul sezonului. „Bursucul” susţine că are oferte clare, deşi mai are contract cu trupa din Gruia încă un sezon. De asemenea, tehnicianul clujenilor susţine că va lua în calcul o plecare, în cazul în care strategia clubului se va schimba în vară.

Dan Petrescu a confirmat faptul că are mai multe oferte pentru a pleca de la CFR Cluj. Acesta susţine că este decis să rămână în Gruia, în cazul în care obiectivul echipei este de a câştiga campionatul.

„Sunt ceva oferte clare și concrete, dar v-am zis am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui, dar depinde și patronul ce strategie are, dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul vă dați seama că sunt interesat. Dacă va fi o altă strategie, atunci nu știu. Rămâne de văzut. Eu am contract. Chiar dacă aș vrea să fac ceva fără acordul patronului și al clubului nu am cum să plec.

Cine plătește clauza? Eu sigur n-o să plătesc. Dacă vine o echipă să plătească înseamnă că nu-mi mai dă mie nimic și atunci ce facem? Vedem ce va fi. Eu mă simt foarte bine la Cluj aș vrea să continui, dar în condițiile în care vrem să ne batem la trofee”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și