Închide meniul

Reacţia lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a refuzat să îl felicite pentru titlu! Ce a spus patronul Farului

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 16:55

Reclamă
Reacţia lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a refuzat să îl felicite pentru titlu! Ce a spus patronul Farului

Petrolul Farul LIVE TEXT

Gică Hagi, la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Gică Hagi a dat de înţeles că nu e deranjat de faptul că nu a primit felicitări de la finul Gigi Becali. Iată reacţia lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a refuzat să îl felicite pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a vorbit foarte diplomat după ce finul lui, Gigi Becali, a anunţat că nu l-a felicitat şi nu-l va felicita pentru titlu.

Reacţia lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a refuzat să îl felicite pentru titlu!

Nu e nicio problemă, poate o să vorbim zilele următoare. Fiecare interpretează cum vrea, mergem înainte”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Anterior, Gigi Becali explica faptul că ar fi „o ipocrizie, o falsitate” să îl felicite pe Hagi pentru titlu. Becali a spus că el nu face lucruri pe care nu le simte.

E prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Cum adică? Îl feliciți pe ăla care câștigă războiul? Eu nu sunt un fals, eu fac numai ceea ce simt. De exemplu când l-am văzut pe Gică la 2-0 îmi părea rău.

Reclamă

Altă dată nu era așa. Faptul că am pierdut și e Hagi campion am zis ‘lasă, domne’, până la urmă e nașul meu, prietenul meu din copilărie. El în asta și-a pus totul. Viața lui e fotbalul. Mie mi-a dat destule Dumnezeu”, a punctat Gigi Becali.

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman

Gică Hagi este euforic după ce a câştigat titlul cu Farul şi a anunţat că vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman. „Regele” visează să îl vadă din nou pe atacantul de 25 de ani sub comanda lui.

Hagi l-a vândut pe Florinel Coman la FCSB, în 2017, pentru 3 milioane de euro. El a spus că ţinteşte o revenire a internaţionalului român, dar că nu îşi permite să îl aducă la Constanţa. Cu el şi-ar fi dorit să înceapă campania de transferuri pentru a obţine rezultate notabile în preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat”, a declarat Gică Hagi la fanatik.ro.

Florinel Coman are o clauză de 5 milioane de euro

Gigi Becali a anunţat, după ce FCSB a pierdut titlul, ce clauză de reziliere are jucătorul care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

Eu nu știu de nicio ofertă pentru Florinel Coman. Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

În acest sezon, Florinel Coman a marcat 10 goluri şi a oferit 11 pase decisive în cele 43 de meciuri din toate competiţiile. Au apărut zvonuri că ar fi pe lista de transferuri a lui Sporting Lisabona.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și