Închide meniul

Gigi Becali nu îl felicită pe Gică Hagi pentru câştigarea titlului! Care este motivul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 16:23

Gigi Becali nu îl felicită pe Gică Hagi pentru câştigarea titlului! Care este motivul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Cristi Balaj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali nu îl felicită pe Gică Hagi pentru câştigarea titlului. Latifundiarul a explicat motivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a precizat că ar fi „o ipocrizie, o falsitate” să îl felicite pe Hagi pentru un titlu pe care şi l-ar fi dorit şi el.

Gigi Becali nu îl felicită pe Gică Hagi pentru câştigarea titlului!

E prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Cum adică? Îl feliciți pe ăla care câștigă războiul? Eu nu sunt un fals, eu fac numai ceea ce simt. De exemplu când l-am văzut pe Gică la 2-0 îmi părea rău.

Altă dată nu era așa. Faptul că am pierdut și e Hagi campion am zis ‘lasă, domne’, până la urmă e nașul meu, prietenul meu din copilărie. El în asta și-a pus totul. Viața lui e fotbalul. Mie mi-a dat destule Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali.

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman

Gică Hagi este euforic după ce a câştigat titlul cu Farul şi a anunţat că vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman. „Regele” visează să îl vadă din nou pe atacantul de 25 de ani sub comanda lui.

Reclamă

Hagi l-a vândut pe Florinel Coman la FCSB, în 2017, pentru 3 milioane de euro. El a spus că ţinteşte o revenire a internaţionalului român, dar că nu îşi permite să îl aducă la Constanţa. Cu el şi-ar fi dorit să înceapă campania de transferuri pentru a obţine rezultate notabile în preliminariile UEFA Champions League.

Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat”, a declarat Gică Hagi la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman are o clauză de 5 milioane de euro

Gigi Becali a anunţat, după ce FCSB a pierdut titlul, ce clauză de reziliere are jucătorul care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

Eu nu știu de nicio ofertă pentru Florinel Coman. Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

În acest sezon, Florinel Coman a marcat 10 goluri şi a oferit 11 pase decisive în cele 43 de meciuri din toate competiţiile. Au apărut zvonuri că ar fi pe lista de transferuri a lui Sporting Lisabona.

Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului

Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani sunt jucătorii cărora le expiră contractul şi care au fost anunţaţi că nu vor mai continua la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că trebuie să aducă de urgenţă doi fundaşi centrali.

Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas

Singurul jucător pe care îl avem noi e unul Coman. Altul nu mai avem. Ce, Olaru, şi el aseară praf! Şi Şut, căruia nu ai ce să îi spui. Nu că a dat gol, a jucat omul. Noi şi la 2-0, şi la 2-1, trebuia să avem un mijlocaş. Ei erau descoperiţi acolo. Noi numai minge lungă, minge lungă, minge lungă!

Nu, tată! Dacă ei sunt descoperiţi aşa 2-3 pase şi le dai gol. Sau mijlocaşi care se duc cu mingea până în poartă. Eu v-am spus că ne trebuie că ne trebuie 2 fundaşi centrali. Aia o să facem, o să luăm 2 fundaşi centrali neapărat”, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Reclamă

Gigi Becali a lăsat de înţeles că nu este dispus să plătească clauza lui Deian Sorescu, de 850.000 de euro, pentru ca împrumutul de la Rakow să fie transformat într-un transfer definitiv.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și