Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Florinel Coman a marcat în FCSB – FC Botoşani 1-0: „Ne-a salvat! I-am dat hârtie să plece pe 3 milioane”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 decembrie 2022, 8:40

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după ce Florinel Coman a marcat în FCSB – FC Botoşani 1-0: „Ne-a salvat! I-am dat hârtie să plece pe 3 milioane

Gigi Becali a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor

Gigi Becali este patronul de la FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Florinel Coman a marcat în FCSB – FC Botoşani 1-0. „Mbappe” de România a marcat singurul gol al partidei care a dus-o pe FCSB până pe locul 3 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali speră ca Florinel coman să redevină fotbalistul pe care visa să ia zeci de milioane de euro. Totuşi, Coman poate pleca şi în această iarnă dacă va găsi o echipă să plătească 3 milioane de euro pe el. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Gigi Becali speră ca Florinel Coman să revină la forma care l-a determinat pe Hagi că îl compare cu Mbappe.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Florinel Coman a marcat în FCSB – FC Botoşani 1-0

Obiectiv îndeplinit! Asta am vrut. Dacă terminăm anul pe podium e obiectivul nostru. Dacă aveam puţin noroc şi nu luam gol cu CFR rămâneam la 6 puncte.

(n.r. despre Florinel Coman) Îi mulţumesc că ne-a salvat. Era cam greu să marcăm, nu mai speram să marcăm gol. Am avut ocazii multe, dar pe calea asta îi mulţumesc, să dea Dumnezeu să se pregătească bine, să vină din ianuarie şi să fie acel Coman pe care am dat 3 milioane. I-am dat deja hârtie, să plece pe 3 milioane.

Jocul nu a fost senzaţional, dar nici rău, nu am avut doi jucători de bază: Compagno şi cu Olaru. Cu Omrani nu ştiu ce se întâmplă, foarte previzibil, foarte lent.

Reclamă

Într-un fel nu regret, dacă şi-a adus cât de cât aportul, a participat la 2-3 goluri. Nu-l regret în contextul valorii lui şi sper ca în play-off să ne ajute”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali, după ce a marcat golul victoriei în meciul FCSB – FC Botoşani, scor 1-0, din etapa a 21-a a Ligii 1. “Mbappe” Coman a înscris în minutul 78 şi şi-a dus echipa pe podiumul Ligii 1. Atacantul în vârstă de 24 de ani a primit o hârtie de la patronul lui FCSB că poate pleca pentru 3 milioane de euro. Florinel Coman îşi grăbeşte plecarea şi a avut un mesaj cu trimitere directă către conducere.

Întrebat despre finala Cupei Mondiale, câştigată de Argentina, Florinel s-a amuzat. E sigur că dacă Kylian Mbappe juca la FCSB era schimbat încă din prima repriză şi nu mai apuca să înscrie un hat-trick pentru Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am ţinut cu nimeni în finală. Sincer. Eu am ţinut de la început cu Portugalia, pentru Cristiano. Dar aseară m-am uitat ca un iubitor de fotbal.

A fost o finală foarte spectaculoasă. Dacă era Mbappe la noi (n.r. FCSB), era schimbat în minutul 20. Să spun aşa. Îi dedic golul tatălui meu, care a împlinit astăzi 50 de ani şi îl iubesc foarte mult“, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

“Mbappe” Coman a fost rezervă în meciul de pe Arena Naţională. A intrat în locul lui Malcom Edjouma, în minutul 65. A primit o pasă perfectă de la Octavian Popescu şi a marcat golul victoriei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și