Închide meniul

Reacția lui Gigi Becali după ce transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas. Anunțul făcut de patron

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2023, 9:02

Reclamă

Reacția lui Gigi Becali după ce transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas nu a întârziat să apară. Patronul a dezvăluit că singura variantă în care jucătorul de 25 de ani ajunge la echipa din Berceni este un împrumut gratis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Polonezii de la Rakow cer însă 1.5 milioane de euro pentru fostul dinamovist. Becali nu vrea însă să mai scoată bani din buzunar, cum a făcut-o pentru transferurile lui David Miculescu (1.7 milioane de euro) sau Andrea Compagno (1.5 milioane de euro).

Reacția lui Gigi Becali după ce transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas

„Să facă Dumnezeu ce vrea El! Cu ce mă aleg? Bani dați! Sunt aproape de opt milioane. Eu bani ce să mai dau? Pentru ce să mai dau? La revedere! La fotbal nu mai vreau să pierd bani! Nu mai dau nici cinci bani!

Am făcut curățenie, am scăpat de ei, mai scap încă. La revedere, nu mai dau banii mei. Pentru ce, ca să mă comande Burchel?”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Mihai Stoica a anunțat că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas

Deian Sorescu e sub contract cu Rakow până în 2025. Românul a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, pentru 700.000 de euro. Discuțiile cu FCSB au intrat însă în impas.

Reclamă

„Da, împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se fac, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow. S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic.

S-a terminat orice discuţie! Da! Eu cred că nu, dar eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și