Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după decizia incredibilă a lui Istvan Kovacs: „Dacă e aşa, atunci e strigător la cer! Mândria te poate trage în jos!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 16:53

Reacţia lui Gigi Becali, după decizia incredibilă a lui Istvan Kovacs: „Dacă e aşa, atunci e strigător la cer! Mândria te poate trage în jos!

Gigi Becali, reacţie în scandalul de la Craiova

GIgi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după decizia incredibilă a lui Istvan Kovacs. Arbitrul din Carei a acordat un penalty pentru un henţ, deşi reluările nu au scos în evidenţă acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Istvan Kovacs nu a mers personal să verifice faza pe monitor. Patronul celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a lansat acuzaţii incredibile, care au fost negate ulterior de preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut o primă reacţie în acest scandal.

Reacţia lui Gigi Becali, după decizia incredibilă a lui Istvan Kovacs

Eu m-am mirat când l-am văzut după meci pe Mititelu că vorbește atât de calm și de echilibrat. Nu înțelegeam ce oare se întâmplă cu el, dar apoi mi-am dat seama că omul nu a avut toate informațiile. Însă, bă, tată, omul chiar are acum dreptate să facă scandal. Nu poți să nu te duci să revezi faza aia. Vassaras trebuie să aibă o discuție cu Kovacs și să îl trezească. Mândria te poate trage rău de tot în jos, iar noi am adus VAR-ul în România să corectăm unele greșeli. Dacă ți s-a și spus în cască, așa cum spune Mititelu, atunci e strigător la cer ceea ce a putut să facă Kovacs. Din cauza mândriei tale, tu Kovacs, poți să influențezi într-un astfel de meci și lupta la titlu, iar eu nu vreau să simt pe propria piele ce a simțit Mititelu în meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro, care a făcut şi a analiză a derby-ului.

Vă spun foarte sincer că am ținut cu Mititelu, iar ceea ce am văzut eu în prima repriză nu am văzut niciodată ca o echipa a lui Rotaru să fie dominată în halul ăsta. Mititelu l-a dominat clar pe Rotaru în prima repriză, dar s-a făcut 2-0 tot pentru Rotaru. Voi ați mai văzut vreodată așa ceva? Meciul s-a jucat în prima repriză doar la poarta lui Lazar ăla, iar la cabine tot ei au intrat în avantaj. Dacă se ducea să revadă faza, să fiți sigur că anula decizia acordării acelui penalty. Însă, Kovacs e prea mândru de el și nu vrea să accepte că greșește. Și vreau să vă mai spun ceva: aseară mi-am dat seama că Mititelu ăsta chiar are o echipă bună. Iar dacă juca Bauza, nu știu pe unde Rotaru mai scotea cămașa. Au avut noroc cu greșeala de arbitraj, dar și cu faptul că nu a jucat Bauza. Craiova lui Mititelu ăsta a jucat bine cu CFR, a spulberat-o, iar noi nu am putut să îi batem la București”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Adrian Mititelu, acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Adrian Mititelu a făcut acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Patronul oltenilor susține că Istvan Kovacs a fost avertizat că Yassine Bahassa nu a comis henț în careu, însă acesta ”a ingorat complet”.

Astfel, Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri, după ce în urmă cu câteva minute mai dictase un penalty. Sergiu Hanca a transformat, iar echipa lui Mihai Rotaru conducea la pauză cu 2-0.

”Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahasa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Vassaras a anunţat că va reclama la Comisia de Disciplină acuzele fără precedent făcute de Adrian Mititelu.

“În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Recomandări
  • Reacţia lui Gigi Becali, după scandalul monstru de la Craiova
  • Ce a spus despre Istvan Kovacs

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și