Închide meniul

Reacția lui Ilie Dumitrescu după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu: „Sunt probleme de interior!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2023, 23:46

Reclamă
Reacția lui Ilie Dumitrescu după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu: „Sunt probleme de interior!

Ilie Dumitrescu

Selfie cu Ilie Dumitrescu / Instagram

Ilie Dumitrescu a oferit prima reacție după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu. „Mister” nu este surprins de decizia roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu se aștepta ca Leo Strizu să nu facă deplasarea în Turcia alături de FCSB, pentri că Mihai Pintilii este cel care se ocupă, de fapt, de antrenamentele roș-albaștrilor.

Ilie Dumitrescu, reacție după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu

”Nu este o surpriză că Strizu nu a mers în cantonament. Strizu a fost adus pentru că are Licența PRO. Antrenor este Pintilii. Dacă nu pleca Pintilii în cantonament, era o problemă. El se ocupă de pregătire. Sunt probleme de interior. Este o relație veche între Gigi Becali, Mihai Stoica și Leo Strizu. Când am fost eu acolo, Strizu era antrenor la echipa a doua”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și