Închide meniul

Iulian Roşu acuză conducerea lui Dinamo, după ce „câinii” au primit interdicţie la transferuri: „Mai multe ce să le fac?”

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 20:43

Reclamă
Iulian Roşu acuză conducerea lui Dinamo, după ce „câinii au primit interdicţie la transferuri: „Mai multe ce să le fac?

Reacţia lui Iulian Roşu, după ce a băgat-o pe Dinamo în criză

Iulian Roşu, în timpul unui meci / Profimedia

Iulian Roşu acuză conducerea lui Dinamo, după ce „câinii” au primit interdicţie la transferuri. Formaţia din Ştefan cel Mare a primit interdicţie la transferuri după ce jucătorul care a contribuit la revenirea lui Dinamo în Liga 1 la finalul sezonului trecut a fost exclus din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de faptul că Dinamo a fost exclus din lot în mod abuziv, Iulian Roşu a depus memoriu şi a avut câştig de cauză.

Iulian Roşu acuză conducerea lui Dinamo, după ce „câinii” au primit interdicţie la transferuri: „Mai multe ce să le fac?”

Iulian Roşu a dezvăluit că încă este deschis la discuţii cu cei din conducerea clubului şi că nu îi vrea răul lui Dinamo, chiar dacă a avut câştig de cauză în urma memoriului depus pentru faptul că a fost exclus din lot în mod abuziv. Din această cauză, Dinamo a primit interdicţie la transferuri.

„Vreau să se știe. Eu de două ori le-am cerut, le-am spus că renunț la interdicția la transferuri după ce am depus memoriu. Le-am zis că renunț la interdicție, dar să mă lase liber. Am fost refuzat de două ori! Într-una dintre oferte le-am spus că renunț și la o parte din bani, dar să fiu liber. Din nou am fost refuzat.

Eu am făcut memoriul pentru că m-au exclus din lotul echipei și m-au trimis să mă antrenez singur, de la ora 07:00 dimineața, doar cu Oneață, antrenorul secund și cu un fizioterapeut. Nu m-am dus acolo. Erau abuzive. Le-am cerut să mă reintegreze în lotul echipei. Le-am spus în toate discuțiile că vreau să găsesc ceva, apoi plec.

Reclamă

Nu e niciun fel de problemă. Ei m-au exclus, două-trei săptămâni mi-au dat doar program individual. Nu am fost de acord! Apoi, de două ori, le-am spus că renunț la interdicție, dar să fiu liber. Să pot merge în altă parte și să joc.

Eu încă sunt deschis la discuții. Nu vreau răul lui Dinamo. Dacă se dă o decizie, o va lua Comisia. Nu o iau eu. Până acum mi s-a dat dreptate, dar nu eu am decis. Le-am oferit posibilitatea să mă lase liber și să renunț la interdicție. Să se judece doar partea de bani. Mai multe ce să le fac?

Am încercat de fiecare dată să rezolv. Ei mi-au spus să vin să discutăm față în față. Cum? Nu pot să mă văd personal cu cineva care mă exclude din lot și mă lasă să mă antrenez singur”, a declarat Iulian Roşu, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Iulian Roşu: „Probabil că fanii o să mă urască”

În urma plângerii fostului jucător al „câinilor”, Dinamo a primit o interdicţie la transferuri. Iulian Roşu a oferit şi o primă reacţie după această veste, dar a evitat să se exprime, preferând să discute cu avocatul său mai întâi.

Cu toate acestea, Iulian Roşu se aşteaptă ca fanii dinamovişti să îl urască după interdicţia la transferuri primită de „câini”.

„Acum aflu despe această decizie, trebuie să vorbesc cu avocatul. Nu vreau să mă exprim pe acest subiect din moment ce decizia nu este definitivă.

(n.r. Despre interdicția la transferuri) Probabil că fanii o să mă urască după aceste vești”, a declarat Iulian Roşu, potrivit iamsport.ro.

Şefii lui Dinamo pot face recurs, decizia nefiind definitivă. Totuşi, vestea vine într-un moment teribil, în care alb-roşiii caută întăriri pentru a se salva de la retrogradare.

Dinamo a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato!

Dinamo nu mai scapă de probleme şi a primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato. Totul după ce clubul din Ştefan cel Mare a decis să rezilieze unilateral contractul lui Iulian Roşu.

Jucătorul a făcut plângere la Comisii şi a avut câştig de cauză. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că Dinamo va avea de suferit şi că nu mai poate înregistra noi contracte.

Reclamă

”ROȘU IULIAN vs. DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer.

Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată în decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, potrivit lpf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și