Închide meniul

Reacţia lui Laszlo Balint, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1: „Un rezultat nemeritat!” Mesaj ferm pentru jucători

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2022, 0:13

Reacţia lui Laszlo Balint, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1: „Un rezultat nemeritat! Mesaj ferm pentru jucători

Laszlo Balint riscă să fie dat afară dacă va pierde derby-ul cu FC U Craiova 1948

Laszlo Balint este antrenorul Universității Craiova / Antena Sport

Reacţia lui Laszlo Balint, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Antrenorul Universităţii Craiova s-a arătat nemulţumit de rezultat, însă a admis că echipa sa are probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint le-a transmis jucătorilor că trebuie să îşi schimbe atitudinea pentru a putea emite pretenţii.

Reacţia lui Laszlo Balint, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1

Cred că e un rezultat nemeritat, în mare parte a jocului am controlat ostilităţile, am avut ocaziile mai multe şi mai clare. Din păcate nu am avut șansă. Au fost trei-patru ocazii rarisime. Nu cred că Rapid a avut vreo ocazie importantă până la gol. Cred că a fost un meci frumos, dar noi rămânem cu amărăciunea rezultatului.

Dacă vrem să emitem pretenţii, nu putem să primim gol la primul şut pe poartă. Se poate întâmpla o dată, dar noi suntem deja la al treilea meci. Suntem într-un program foarte aglomerat, cu meciuri care presupun consum energetic și psihic foarte mare.

Andrei Ivan a avut o durere la gleznă şi azi a făcut injecţie să poată juca. L-am pierdut și pe Găman, să vedem pentru cât timp. Cu Găman la prima vedere e o problemă musculară. Să vedem cât e de serioasă, mâine va face investigaţii suplimentare, dar este clar că pentru o săptămâna sau două l-am pierdut.

Reclamă

Nu ştiu dacă va veni Ișfan. Vedeţi că e nevoie de jucători, dar ştiu că oamenii din conducere se ocupă de acest aspect. Sunt discuții, avem nevoie de un sistem de rotație eficient.

Așa a fost planul. Am fost forțați și de rezultat. Hanca și Rivaldinho sunt doi jucători de calitate. Azi au intrat cu o vitalitate bună. Sunt convins că vor ajuta echipa”, a declarat Laszlo Balint la finalul meciului”, a spus Laszlo Balint, conform digisport.ro.

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după Universitatea Craiova – Rapid 0-1

Adrian Mutu a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Antrenorul giuleștenilor are mare încredere în elevii săi și spune că nu pregătește niciun meci la egal.

Reclamă 4 / 0/3

După cele două victorii răsunătoare obținute în primele 3 etape ale sezonului, Adrian Mutu și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii pentru atitudinea arătată în teren.

„Briliantul” spune că din mentalitatea sa face parte dorința de a câștiga toate meciurile, indiferent de numele adversarului.

Mutu a avut cuvinte speciale pentru Alex Ioniță, omul care a adus victoria Rapidului cu golul din minutul 51.

„A fost un meci dificil, muncit, băieții au dat dovadă și azi de o atitudine extraordinară, de un spirit de luptă incredibil, ceea ce mă mulțumește foarte mult. Îi felicit, e victoria lor. Și-au dorit-o, au arătat asta pe teren și până la urmă fotbalul ne-a răsplătit.

Ne bucurăm că am trecut de două derby-uri cu brio (n.r. – cu FCSB și Universitatea Craiova). Campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să facem lucrurile bune pe care le facem în momentul ăsta. Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul, pentru asta trebuie să avem continuitate în victorii și asta ne dorim.

În astfel de meciuri apar jucători care fac diferența. Iar în această seară noi l-am avut pe Alex Ioniță, care a făcut diferența după o acțiune colectivă, dar fructificată la maximum de el cu o execuție cu piciorul drept, nefiind piciorul lui de bază. Alex se află într-o formă extraordinară și sper să continue să crească de la meci la meci.

De mâine uităm, rămânem cu picioarele pe pământ și ne gândim la meciul cu FC Argeș. Mă aștept la un meci dificil pe Giulești”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Recomandări
  • Reacţia lui Laszlo Balint, după Unversitatea craiova – Rapid 0-1
  • Mesaj ferm pentru jucători

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și