Închide meniul

Reacţia lui Marian Iancu după ce Gigi Becali şi-a anunţat retragerea. Ce spune fostul patron al lui Poli Timişoara

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2023, 12:50

Reclamă
Reacţia lui Marian Iancu după ce Gigi Becali şi-a anunţat retragerea. Ce spune fostul patron al lui Poli Timişoara

Reacţia lui Marian Iancu după ce Gigi Becali şi-a anunţat retragerea

Marian Iancu, pe vremea în care era patron la Poli Timişoara / Hepta.ro

Marian Iancu a reacţionat după ce Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal. Fostul patron al lui Poli Timişoara ar regreta plecarea lui Becali din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu a părăsit lumea fotbalului după ce a fost condamnat la închisoare. Iancu l-a lăudat pe Becali pentru ce a făcut în fotbal şi nu numai.

Reacţia lui Marian Iancu după ce Gigi Becali şi-a anunţat retragerea

Șocul și supărarea este un fundament. Are de ce să aibă această reacție și nu este venită de nicăieri. Nu știu dacă se va retrage. Din ce știu este un luptător, este un tip asumat total, are încredere în el, are încredere în echipă. A investit foarte mulți bani și sper să continue să investească, a făcut și lucruri bune, dar a făcut și lucruri greșite.

Nu am vorbit cu Gigi Becali, dar sper că va continua acest drum. Încă mai țin legătura cu unele persoane din fotbalul românesc și eu chiar îl respect pe Gigi pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. El a fost primul care a vorbit despre sistemul penitenciar foarte deschis.

Chiar s-a angajat într-o dispută vizavi de încălcările legilor acolo și chiar avea perfectă dreptate. Este un tip asumat, trebuie să recunoaștem acest lucru“, a declarat Marian Iancu pentru sptfm.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir e convins că Gigi Becali pleacă din fotbal!

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre Gigi Becali. Prieten cu patronul FCSB, Dumitru Dragomir e convins că Gigi Becali va pleca din fotbal. Mai mult, fostul şef al LPF susţine că Becali se va muta şi din Pipera!

Dragomir a afirmat că Becali se va retrage la mănăstire.

S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire, un fel de Athos din România.

Reclamă 4 / 0/3

Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Bagi bani, te duci la puşcărie. Bagi bani, te înjură toată lumea.

Bagi bani, vor să îţi ia afacerea. Nu se poate nici aşa. Să ştii că se vor găsi cumpărători. Eu zic că este sătul. Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului.

Presiunea politicului şi aşa mai departe. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine. Când n-ai o siguranţă şi, în multe privinţe, are dreptate. L-au curăţat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Gigi Becali a acuzat dur arbitrajul din derby.

Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Reclamă

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și