Închide meniul

Reacţia lui Marius Ştefănescu, după ce s-a încheiat perioada de mercato. Ce a spus despre „licitaţia” dintre FCSB şi Rapid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2023, 0:02

Reacţia lui Marius Ştefănescu, după ce s-a încheiat perioada de mercato. Ce a spus despre „licitaţia dintre FCSB şi Rapid

Reacţia lui Marius Ştefănescu, după ce s-a încheiat perioada de mercato

Marius Ştefănescu, în timpul unui meci Sepsi - FCSB / Hepta

A apărut reacţia lui Marius Ştefănescu, după ce s-a încheiat perioada de mercato. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani, care a fost dorit de FCSB şi Rapid, rămâne la Sepsi cel puţin până în iarnă. Ofertele primite de la granzii României au fost refuzate de conducătorii grupării din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefănescu a oferit primele declaraţii după meciul Sepsi – FCSB, scor 1-0, din etapa a 8-a a Ligii 1. A dezvăluit că nu regretă că „licitaţia” dintre FCSB şi Rapid nu a fost una care să ducă la un transfer.

Reacţia lui Marius Ştefănescu, după ce s-a încheiat perioada de mercato

Cred că am avut puţină şansă că am marcat la ultima fază, dar meritam să câştigăm. Am avut 3-4 situaţii foarte mari de a înscrie, dar ăsta e fotbalul. A fost o nesincronizare la final, dar e bine că a ieşit bine.

Este greu… şi acum ne doare acea eliminare. Nu meritam să fim eliminaţi, mai ales la cum am fost trataţi acolo. Nici nu mai vreau să îmi aduc aminte. Acum e binevenită pauză.

Fiecare jucător îşi doreşte să fie la echipa naţională, dar poate pe viitor, dacă o să am mai multe reuşite, poate o să fiu acolo. Aţi văzut şi voi, toată lumea a scris, s-a scris foarte mult în ultima vreme. Dar doar scris, să zic aşa. Cum să mă abordeze pe mine, dacă nu s-au înţeles cu clubul.

Reclamă

Nu m-a interesat să citesc în fiecare zi presa. Am vorbit şi cu Hadnagy şi mi-a zis că dacă va veni o ofertă şi dânşii o acceptă, voi vorbi şi eu. E clar, perioada s-a terminat. Îmi doresc să rămân aici, dar niciodată nu se ştie. Iarna, vara, sunt plecări-veniri„, a declarat Marius Ştefănescu pentru digisport.ro.

Marius Ştefănescu a fost dorit cu inistenţă de Gigi Becali, iar patronul de la FCSB a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro în schimbul jucătorului. Suma a fost peste cea care îşi dorea să o plătească Dan Şucu.

Am luat doi jucători. Am luat pe Dan Spătaru şi pe Cristi Ganea. Ce nevoie să mai am eu? Aduceţi-ne echipe să jucăm. Sau dacă vreţi spectacol, aduceţi echipe şi cu arbitri, să joace în 13. Şi cu ăia de la VAR să fie 14. Poate că o să vină şi Ştefănescu, cine ştie, dar în iarnă. Să vedem în iarnă. Dacă demosntrează că merită banii, dau un milion jumate pe el„, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi, victorie in extremis cu UTA

Meciul de la Sf. Gheorghe a fost unul fără mari valenţe, iar fazele importante de poartă au lipsit aproape în totalitate. Arădenii au avut o bară, în minutul 43, prin Cooper, iar Fabry a executat bine o lovitură liberă, respinsă de Niczuly in extremis, în minutul 59. Gazdele au replicat prin şutul lui Ninaj, din careu, reţinut de Florin Iacob. Gazdele au marcat un gol superb, din lovitură liberă, în minutul 90+3, prin Aganovic, iar oaspeţii puteau egala la faza imediat următoare, însă au ratat prin Stahl, şi Sepsi s-a impus cu 1-0. Covăsnenii au 12 puncte şi sunt pe locul 6 în clasament, rămânând singura echipă neînvinsă din Superligă. Cu 7 puncte, UTA Arad ocupă poziţia a 14-a în clasament.

SEPSI: Niczuly – Oteliţă, M. Bălaşa (Aganovic 29), Ninaj, D. Ciobotariu – N. Păun(I. Gheorghe 60), J. Rodriguez, Alimi – R. Varga (Debeljuh 60), Safranko (Rondon 80), M. Ştefănescu (Francisco Junior 80). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

UTA Arad: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Benga (R. Stanciu 77), Stolnik, D. Dumitraşcu – Marku (Carp 46), Marcelo Freitas, Fabry – R. Pop (C. Mihai 46), Cooper (Vucenovic 62), Micovschi (Stahl 62). ANTRENOR: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: J. Rodriguez 58 M. Bălaşa 83 / Fabry 87

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Ghinguleac, Marius Marchidanu – Ionuţ Coza

Arbitri VAR: Horia Mladinovici – Florian Vişan

Observator: Ioan Onicaş

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și