Închide meniul

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Adrian Mititelu a recunoscut că-l vrea la FC U Craiova 1948: „Sunt curtat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 10:50

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Adrian Mititelu a recunoscut că-l vrea la FC U Craiova 1948: „Sunt curtat!

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Adrian Mititelu a recunoscut că-l vrea să la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă / Twitter

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Adrian Mititelu a recunoscut că-l vrea la FC U Craiova 1948, nu s-a lăsat aşteptată. Antrenorul a dezvăluit că are mai multe oferte din Liga 1, însă nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa viitoarei echipe pe care o va antrena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Al-Raed, echipă din prima ligă din Arabia Saudită.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Adrian Mititelu a recunoscut că-l vrea la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică a declarat că este un antrenor „curtat” de către mai mulţi patroni din Liga 1. Însă, în ciuda acestui fapt, antrenorul a mărturisit că vrea să-şi mai prelungească pauza şi nu se grăbeşte să preia o echipă.

„Sunt un antrenor curtat, dar vreau să stau puțin departe de fenomen. Am oferte, contacte cu patroni din România. Au fost făcute și publice, însă nu am luat nicio decizie. Nimic nu mă atrage să iau decizia de a antrena în acest moment”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Înaintea acestor declaraţii acordate de Marius Şumudică, Adrian Mititelu a recunoscut public că îl doreşte pe tehnician pe banca echipei sale, FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a dezvăluit că fanii din Bănie insistă pentru venirea lui „Şumi”.

Reclamă

„Da, recunosc că îl vreau pe Marius Şumudică. Nu mă mai grăbesc. Să vedem dacă o să am bani pentru el, am auzit că e destul de scump. Nu îl cunosc foarte bine, dar am auzit numai lucruri bune despre el. Îl aştept şi pe fiul meu să vină în țară, el se cunoaşte cu Şumudică.

Săptămâna viitoare o să încerc să avem o discuție. Dacă va accepta, vom vedea atunci dacă ne înțelegem. Fanii m-au înnebunit cu Şumudică, are o priză extraordinară”, a declarat şi Adrian Mititelu, potrivit prosport.ro.

Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB

Marius Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB. Șumudică a negat cu vehemență orice discuție avută cu mijlocașul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am luat nicio decizie. Nimic nu mă face să iau o decizie, nimic nu mă atrage. Sunt consternat de ceea ce apare în presă. Nu poți să vii și să spui că Djokovic m-ar fi sunat și că vestiarul FCSB-ului mă dorește. Nu am vorbit în ultimele două luni decât o singură dată cu Djokovic la telefon, când s-a întors din pregătire, pentru niște chestii personale.

Nu am vorbit despre ce se întâmplă la FCSB, nu mă interesează. Nu vreau să îi fie pusă în cârcă lui Djokovic, pentru că nu e onest, corect, fair să aruncăm mizeria în spatele lui Djokovic doar pentru că a lucrat cu mine în ultimul an. Nu am vorbit cu el două luni de zile! Dacă vreți, scoatem listingul la telefon.

E prea mult deja, am acceptat o grămadă de mizerii, am tăcut din gură, am fost atacat de fel de fel de oameni. Am zis că nu mai intru, dar acum sunt consternat. E o mizerie ceea ce se scrie în articolul respectiv, că Djokovic m-a sunat personal să îmi spună nu știu ce de FCSB.

Suntem la cald, cald, rece? Nu vreau să detaliez. Nu am avut niciun dialog cu Djokovic. Dacă vestiarul mă dorește, înseamnă că sunt apreciat și le mulțumesc„, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și