Închide meniul

Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB: „Sunt consternat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2023, 1:05 / Actualizat: 20 august 2023, 8:51

Reclamă
Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB: „Sunt consternat

Marius Şumudică dă primul "tun" la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB. Șumudică a negat cu vehemență orice discuție avută cu mijlocașul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spațiul public au apărut informații conform cărora Marius Șumudică ar fi dorit de jucători la FCSB. Tehnicianul a negat cu vehemență orice contact cu jucătorii celor de la FCSB. Zvonurile au apărut în contextul în care Gigi Becali i-a criticat pe Elias Charalambous și pe Mihai Pintilii după eliminarea din Conference League,

Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB

Nu am luat nicio decizie. Nimic nu mă face să iau o decizie, nimic nu mă atrage. Sunt consternat de ceea ce apare în presă. Nu poți să vii și să spui că Djokovic m-ar fi sunat și că vestiarul FCSB-ului mă dorește. Nu am vorbit în ultimele două luni decât o singură dată cu Djokovic la telefon, când s-a întors din pregătire, pentru niște chestii personale.

Nu am vorbit despre ce se întâmplă la FCSB, nu mă interesează. Nu vreau să îi fie pusă în cârcă lui Djokovic, pentru că nu e onest, corect, fair să aruncăm mizeria în spatele lui Djokovic doar pentru că a lucrat cu mine în ultimul an. Nu am vorbit cu el două luni de zile! Dacă vreți, scoatem listingul la telefon.

E prea mult deja, am acceptat o grămadă de mizerii, am tăcut din gură, am fost atacat de fel de fel de oameni. Am zis că nu mai intru, dar acum sunt consternat. E o mizerie ceea ce se scrie în articolul respectiv, că Djokovic m-a sunat personal să îmi spună nu știu ce de FCSB.

Reclamă

Sunt destui jucători pe care îi cunosc de la FCSB. Nu aș fi vorbit niciodată cu Djokovic și nu am nevoie de el să fiu antrenor la FCSB. Eu nu pot să spun dacă mă dorește FCSB sau nu. Că vestiarul mă dorește și că eu am luat legătura cu Djokovic, ultima parte e o minciună. Știu de cine este dată, vrea să îl denigreze pe Djokovic. E cineva din lumea fotbalului. Dacă are cineva ceva cu mine, mă poate întâlni.

Suntem la cald, cald, rece? Nu vreau să detaliez. Nu am avut niciun dialog cu Djokovic. Dacă vestiarul mă dorește, înseamnă că sunt apreciat și le mulțumesc„, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Becali a lansat critici şi la adresa antrenorilor după eliminarea din Conference League. Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile atât pe jucători, cât şi pe antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge, de acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR, cum poate să bată?

Nu știu, tată, antrenorii trebuie… Să repete jucătorii cornerele. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?”, a atacat Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și