Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica, după penalty-ul controversat din Rapid – CFR Cluj 2-1: „E grav!”

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2022, 23:20

Reclamă
Reacţia lui Mihai Stoica, după penalty-ul controversat din Rapid – CFR Cluj 2-1: „E grav!

Motivul pentru care FCSB nu va evolua în Ghencea. Anunţul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a reacţionat, după penalty-ul controversat din Rapid – CFR Cluj 2-1. Managerul general de la FCSB susţine că lovitura de la 11 metri, prin care Marko Dugandzic a marcat pentru 2-1, a fost acordată în mode eronat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a impus în faţa celor de la CFR Cluj, în derby-ul etapei cu numărul 16 din Liga 1. Meciul a fost decis de două penalty-uri, acordate pentru giuleşteni, şi transformate de Cristi Săpunaru şi Marko Dugandzic.

Reacţia lui Mihai Stoica, după penalty-ul controversat din Rapid – CFR Cluj 2-1

Mihai Stoica nu s-a putut abţine, şi a comentat decizia lui Cătălin Popa, de la faza penalty-ului comis de Andrei Burcă. Managerul de la FCSB susţine, în mod ironic, că „e grav” dacă s-a dictat lovitură de la punctul cu var împotriva clujenilor, la o asemenea fază.

„Dacă s-a ajuns să se dea penalty la ținere reciprocă….

a) Contra CFR-ului

Reclamă

b) Cu VAR

… e grav!”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Rapid a reuşit să înscrie, graţie penalty-ului acordat de Cătălin Popa, la duelul dintre Marko Dugandzic şi Andrei Burcă, şi astfel şi-a asigurat toate cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj

Cătălin Popa a dictat uşor un penalty în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti şi nici verificarea VAR nu l-a contrazis.

Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu VAR. Fundaşul oaspeţilor a primit şi cartonaşul galben.

Au urmat protestele oaspeţilor, în timp ce golul era verificat în camera VAR unde se afla Ovidiu Haţegan. Totuşi, chiar dacă reluările au arătat că faultul nu a fost unul clar, decizia a rămas cea iniţială.

Dugandzic a fost cel pe care l-a lăsat Cristi Săpunaru să execute penalty-ul şi acesta a înscris împotriva fostei sale echipe din Liga 1. L-a învins pe Scuffet cu un şut perfect.

Rapid – CFR Cluj 2-1! Adi Mutu l-a învins pe Dan Petrescu

Giuleştenii au reuşit să învingă campioana României, în derby-ul rundei cu numărul 16 din Liga 1. Rapid s-a distanţat la patru puncte faţă de CFR Cluj, însă arădenii au două meciuri în minus. Cristi Săpunaru şi Marko Dugandzic i-au adus toate cele trei puncte lui Adi Mutu. Karlo Muhar a marcat pentru clujeni.

Rapid a reuşit să deschidă scorul prin Cristi Săpunaru. Căpitanul giuleştenilor a transformat un penalty scos de Kevin Luckassen, în minutul 34.

Ulterior, în repriza secundă, Karlo Muhar a reuşit şi egaleze, după cornerul executat perfect de către Ciprian Deac. Mijlocaşul lui Dan Petrescu a marcat printr-o lovitură de cap.

Reclamă

În minutul 71, Rapid a beneficiat de lovitură de la 11 metri, după un duel purtat de Andrei Burcă şi Marko Dugandzic. Arbitrul Cătălin Popa nu a consultat arbitrajul video, iar Marko Dugandzic a transformat fără emoţii.

Rapid ajunge la 32 de puncte, graţie succesului cu CFR Cluj, şi îşi păstrează seria invincibilităţii pe teren propriu. Pentru trupa lui Adi Mutu urmează duelul cu FCSB, din runda viitoare, iar pentru CFR Cluj urmează duelul decisiv din Conference League, cu Ballkani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și