Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica, în privinţa faptului că Guvernul maghiar sponsorizează Sepsi: „Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare!”

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 11:31 / Actualizat: 22 martie 2023, 12:45

Reacţia lui Mihai Stoica, în privinţa faptului că Guvernul maghiar sponsorizează Sepsi: „Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare!

Jucătorul remarcat de Mihai Stoica, după Farul - Rapid 1-1

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre faptul că Guvernul maghiar sponsorizează Sepsi. Managerul general de la FCSB susţine că acest lucru este unul corect, şi mărturiseşte că Guvernul României pompează sume importante de bani la CSA Steaua, echipă care nu are drept de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii de la Sepsi au recunoscut în nenumărate rânduri faptul că stadionul de la Sfântu Gheorghe a fost construit din banii Guvernului maghiar.

Ce spune Mihai Stoica despre faptul că Guvernul maghiar sponsorizează Sepsi

Mihai Stoica susţine că nu este nicio problemă legată de faptul că Guvernul maghiar investeşte la o formaţie din România, la Sepsi. Managerul general de la FCSB a avut o reacţie categorică legată de faptul că autorităţile din România investesc la o formaţie de Liga a 2-a, CSA Steaua, formaţie care nu are drept de promovare.

Reclamă

Mihai Stoica mai susţine faptul că investiţiile de la Sepsi pot creşte valoarea Ligii 1, şi astfel sunt benefice pentru fotbalul românesc.

„Dacă Guvernul nostru nu dă nimic, să dea cel maghiar. Bine, Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare. Dă foc banilor! CSA nu are viitor! Dacă se schimbă Legea Sportului, indiscutabil, sunt de acord să fie în prima ligă. Pe mine mă interesează să fie cluburi care funcționează.

Reclamă

Habar nu am ce se întâmplă la Sepsi, dar eu primesc cu drag această veste, pentru că ţin la jucătorii de acolo. Steaua şi Sepsi n-au nicio legătură. Guvernul român dă foc banilor! Echipa aia a fost făcută peste noapte. S-a făcut ca să facă ce? 800 de fani vin la meci, 700 se plimbă pe lângă stadion şi aşa mai departe. Gigi Becali vine cu banii lui, pentru că are, dar pentru noi e un avantaj că mai e o grupare bogată, care nu are nicio problemă. Creștem dacă jucăm împotriva lor.

E OK ce se întâmplă la Sepsi. E important dacă orice club primește un investitor care pompează bani. Nu mă interesează dacă sunt de la stat sau de la privat, mă interesează să crească această competiție. E super OK. Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România, dacă pe noi ne ajută”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Laszlo Dioszegi, prima reacţie după ce steagul Ungariei Mari a fost acceptat de UEFA pe stadioane

Laszlo Dioszegi a oferit prima reacţie, după ce steagul Ungariei Mari a fost acceptat de UEFA pe stadioane. Patronul de la Sepsi susţine că acest fapt nu îi va afecta cu nimic echipa, deoarece covăsnenii evoluează în prima ligă din România, şi nu din Ungaria. Dioszegi mai recunoaşte faptul că Sepsi s-a bucurat de sprijin din partea Guvernului maghiar, însă chiar şi aşa, nu se va schimba nimic odată cu legea adoptată de forul continental.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am auzit până acum de acest lucru și, vă zic sincer, nici nu ne interesează ce fac ei. Nu avem nicio treabă cu federația maghiară și cu ce decizii ia. Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el.

Este adevărat că stadionul a fost construit cu ajutor de acolo și s-au dat niște bani pentru academia de copii, dar echipa mare nu are nicio legătură. Avem sponsori puternici, din România și din Ungaria. OTP și MOL sunt nume importante, branduri care au interese economice în România și de aceea ne susțin.

Sunt echipe care sunt sponsorizate de benzinării din Austria și nimeni nu mai zice nimic. Vă repet, nu ne interesează ce face federația de la Budapesta. Noi jucăm în România și respectăm această țară. Ne interesează doar campionatul de aici. Nu cred că are de ce să fie afectată Sepsi în vreun fel de decizia UEFA”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Cum încearcă Dani Alves să obţină eliberarea condiţionată din închisoare, după ce a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni pentru viol 15:44 Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea 15:10 NEWS ALERTMarius Şumudică, anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1! Discuţia avută cu un patron din play-off: „Mi-a promis că eu voi fi” 15:09 FotoPerformanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs. Bernie e la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia mondială 14:50 Marius Şumudică a reacţionat, după ce galeria Rapidului a stat ca la teatru cu Farul: „Mai bine te huiduie” 14:19 Jucătorii naţionalei au efectuat vizita medicală pentru EURO 2024! Anunţul FRF 13:57 VIDEOUn jucător s-a prăbuşit pe teren la Miami, în ziua decesului iubitului Arynei Sabalenka! Momente şocante la turneul american 13:49 Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți” 13:46 Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!” 13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului