Închide meniul

Reacția lui Răzvan Burleanu, după scandalul în care au fost implicaţi Adrian Mititelu Jr. şi arbitrul Marian Barbu

Bogdan Stănescu Publicat: 10 noiembrie 2023, 21:17

Reclamă
Reacția lui Răzvan Burleanu, după scandalul în care au fost implicaţi Adrian Mititelu Jr. şi arbitrul Marian Barbu

Reacția lui Răzvan Burleanu, după scandalul în care au fost implicaţi Adrian Mititelu Jr. şi arbitrul Marian Barbu

Răzvan Burleanu / AntenaSport

Răzvan Burleanu a fost întrebat despre scandalul în care au fost implicaţi Adrian Mititelu Jr. şi arbitrul Marian Barbu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul Marian Barbu l-a acuzat pe Adrian Mititelu Jr. că l-a ameninţat şi l-a scuipat, acuzaţiile fiind infirmate vehement de către fiul lui Adrian Mititelu.

Reacția lui Răzvan Burleanu, după scandalul în care au fost implicaţi Adrian Mititelu Jr. şi arbitrul Marian Barbu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a manifestat speranţa că nu vom mai asista la astfel de incidente în fotbalul românesc.

”Ca Federație te interesează ca jucătorii și antrenorii să aibă un comportament mult mai adecvat. Comportarul unui jucător și antrenor influențează și suporterii, și telespectatorii. Și chiar ajungem la violență față de arbitri.

Momentam considerăm că sancțiunile care pot fi aplicate sunt suficiente. Ne așteptăm în curând la o decizie a Comisiei de Disciplină în ceea ce privește un asemenea comportament, care nu are ce căuta în fotbal. Probabil va mai dura ceva ani până să scăpăm de asemenea comportament”, a declarat Răzvan Burleanu.

Reclamă

Adrian Mititelu a negat acuzaţiile arbitrului Marian Barbu

Adrian Mititelu a susţinut că doar l-a apostrofat pe arbitrul Marian Barbu, fără să îl jignească.

Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzații. Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci.

Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut două penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta.

Reclamă 4 / 0/3

FCU Craiova este echipa cea mai dezavantajată din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului. Acest lucru bineînțeles că nu ne dă dreptul să ne manifestăm nemulțumirile în fața arbitrului după meci, dar s-a întins coarda prea mult”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru gsp.ro.

Marian Barbu l-a acuzat pe Adrian Mititelu Jr că l-a scuipat şi l-a ameninţat cu moartea!

Marian Barbu l-a acuzat, în raportul oficial, pe Adrian Mititelu Jr că l-a scuipat şi l-a ameninţat cu moartea la pauza meciului FCU Craiova – UTA, scor 2-3, din etapa a 14-a a Ligii 1.

Adrian Mititelu junior m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, a scris arbitrul în vârstă de 35 de ani, potrivit sursei citate.

Adrian Mititelu Jr nu riscă prea multe având în vedere că nu ocupă în mod oficial nicio funcţie la FCU Craiova.

Echipa patronată de Adrian Mititelu se află pe locul 14 în Liga 1, cu doar 15 puncte acumulate. Locul 14 duce la barajul pentru rămânere / promovare în Liga 1. FCU Craiova are 5 puncte mai mult decât Dinamo şi 8 peste FC Botoşani, ultima clasată.

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și