Închide meniul

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj! Ce clauză are la PAOK

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 20:42

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj! Ce clauză are la PAOK

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci pe banca lui PAOK/ Profimedia

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj, nu s-a lăsat aşteptată. Antrenorul român susţine că se află sub contract cu cei de la PAOK, şi nu s-a pus problema să îi părăsească pe greci pentru a merge în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca celor de la PAOK. În sezonul recent încheiat, trupa antrenorului român s-a clasat pe locul 4, şi a jucat finala Cupei Greciei.

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj

Răzvan Lucescu a negat informaţiile conform cărora ar fi pe lista lui Neluţu Varga pentru a o prelua pe CFR Cluj. Tehnicianul de la PAOK susţine că mai are un an de contract cu gruparea elenă, şi are de gând să-şi ducă înţelegerea la bun sfârşit.

De asemenea, Lucescu Jr. a declarat că are o clauză de reziliere de şapte milioane de euro, în cazul în care va vrea să plece de pe banca celor de la PAOK.

„Dacă se zice, să rămânem la faza de ‘se zice’. Nu știu nimic, eu sunt sub contract cu PAOK încă un an. Am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro.

Reclamă

Nu am de ce să discut acest subiect, pentru mine nu există. Nici nu știu dacă e adevărat. Îmi fac publicitate singur? Habar nu am”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru digisport.ro.

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după sezonul avut alături de PAOK

Răzvan Lucescu a anunţat că va rămâne şi în sezonul viitor la PAOK. Antrenorul român a tras concluziile după sezonul petrecut pe banca trupei elene, şi a dezvăluit că în continuare se simte rănit de finala Cupei Greciei, finală pierdută în faţa celor de la AEK.

De asemenea, antrenorul român încă nu a depăşit înfrângerea din finala Cupei Greciei, atunci când PAOK a fost învinsă de AEK cu 2-0, deşi trupa din Salonic a jucat în superioritate numerică încă din minutul şase al întâlnirii.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influența ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câștigat 7 și asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut și furați de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Era un meci de câștigat, ar fi trebuit să-l câștigăm și n-am reușit. N-am avut curaj să câștigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari și am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și au curaj. Noi n-am avut curaj.

(N.r. Rămâneţi la PAOK) Da, rămân în Grecia!”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Recomandări
  • Ce a spus Răzvan Lucescu despre posibilitatea de a o prelua pe CFR Cluj
  • Clauza pe care o are la PAOK

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și