Închide meniul

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru, lăsat pe bancă de Lennon!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2024, 21:00

Reclamă
Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru, lăsat pe bancă de Lennon!

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru

Victor Angelescu / Hepta

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Cristian Săpunaru nu s-a lăsat aşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-2, galeria giuleşteană a scandat timp de câteva minute numele căpitanului Cristi Săpunaru. Antrenorul Rapidului, Neil Lennon, nu l-a introdus deloc pe teren pe Săpunaru cu CFR Cluj.

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru, lăsat pe bancă de Lennon!

Cred că e normal să îi strige numele lui Cristi. E căpitanul echipei și legenda clubului. Ce suporter să fii să îți pară bine să pierzi acasă? Nu mi s-a părut că e un vulcan sau că au fost contestații la adresa antrenorului. Mi s-a părut că s-au comportat foarte bine suporterii. Chiar și când am egalat s-au bucurat. Nu am văzut reacții adverse.

Orice suporter al Rapidului își dorește să joace Săpunaru. Dar poate să vină orice antrenor și să nu joace Săpunaru. Să i se strige numele în meci nu mi se pare că e neapărat împotriva antrenorului. E mai mult un mesaj de susținere pentru căpitan. Antrenorul ia deciziile și joacă cu cine crede el că e mai bine.

Putea să fie orice alt antrenor, să nu joace cu Cristi și să fie aceeași reacție. Astea sunt deciziile antrenorului. Au trecut două etape. Vom vedea. Suntem abia la început”, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gestul făcut de Cristi Săpunaru, după ce a fost din nou rezervă la Rapid! Ce s-a întâmplat la finalul meciului cu CFR Cluj

Robert Niţă a dezvăluit gestul făcut de Cristi Săpunaru, după ce a fost din nou rezervă la Rapid. Fostul fotbalist a mărturisit că fundaşul central era extrem de afectat de faptul că nu mai prinde primul 11.

Cristi Săpunaru a fost din nou „uitat” pe bancă de Neil Lennon. Rapid a smuls un punct din duelul cu CFR Cluj, reuşind să egaleze în minutul 90+7.

Robert Niţă a dezvăluit că Cristi Săpunaru a rămas pe teren, după ce meciul cu CFR Cluj s-a încheiat, pentru a mai efectua câteva exerciţii de completare. Fostul jucător a transmis că fundaşul central a mers şi la galerie şi a oferit tricoul său unui copil, însă era vizibil afectat că nu este titular, după ce în sezonul trecut era căpitanul echipei.

Reclamă

Referitor la Săpunaru, eu am mai stat o oră după meci. Au rămas două grupuri. Jucătorii care au jucat mai puțin, care au intrat pe parcursul meciului, și jucătorii care nu au jucat deloc. Au făcut un antrenament de completare, cum spun ei, și m-a impresionat Săpunaru.

Nu știu dacă a fost supărat sau nu, dar felul cum a făcut lansatele alea după finalul jocului… Chiar am vorbit la final cu Cristi, că m-a văzut că stăteam prin tribună p-acolo. Am vorbit câteva minute cu el. E clar că niciunul jucător nu îi convine să nu joace. E liderul echipei, e căpitanul echipei.

(n.r. – Cum ți s-a părut Săpunaru?) Concentrat pe ce are de făcut. Dornic să intre și să arate că e un lider. Era trist.

Probabil și rezultatul. Se duce cu galeria, cântă, la tribuna a doua îi dă tricoul unui copil, face poze cu ei, dar nu ai cum să fii fericit. Anul trecut erai căpitanul echipei, integralist meci de meci și acum în două meciuri oficiale, deși se schimbă fundașii centrali, el nu intră. Nu are niciun minut în acest sezon”, a declarat Robert Niţă, potrivit sursei citate mai sus.

 

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

22:55

LIVE TEXTDinamo – Petrolul 2-0. Cîrjan şi Abdallah, goluri superbe! Repriză de vis pentru „câini”

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

22:27

Hakim Abdallah a marcat din nou şi e „pe val” la Dinamo! Execuţie de vis în derby-ul cu Petrolul

22:01

Doliu în familia lui Alex Chipciu! Fotbalistul a fost pe teren tot meciul cu Hermannstadt: „Îi mulţumim că a jucat. Condoleanţe”

21:54

FotoCum arată gazonul de pe „Arcul de Triumf”, înainte de Dinamo – Petrolul! Ce au găsit jandarmii la stadion

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și