Închide meniul

Reacția lui Viorel Moldovan, după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2: „Linia trasă de VAR e trotuar!”

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 8:49

Reacția lui Viorel Moldovan, după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2: Linia trasă de VAR e trotuar!”

Reacția lui Viorel Moldovan după golul anulat din CFR Cluj - Rapid 2-2

Viorel Moldovan, uluit de linia trasată de VAR/ Colaj Hepta, Captură Orange Sport

  • Viorel Moldovan a analizat golul anulat din CFR Cluj – Rapid

Reacția lui Viorel Moldovan, după golul anulat lui CFR Cluj, în derby-ul cu Rapid, încheiat cu scorul de 2-2, nu a întârziat să apară. Fostul internațional consideră că linia trasă de cei din camera VAR nu este o simplă linie, ci seamănă mai mult cu un trotuar, motiv pentru care arbitrii nu au putut vedea exact în ce poziție se afla Anton Maglica, în momentul în care a înscris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Rapid, scor 2-2. Clujenii au avut un gol anulat pe final de meci. Antona Maglica a înscris, însă reușita atacantului croat a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Reacția lui Viorel Moldovan, după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2

Viorel Moldovan a avut un comentariu savuros, după ce a văzut cum analizează cei din camera VAR fazele controversate dintr-un meci. Fostul atacant consideră că linia trasată pentru a se observa dacă Maglica a fost sau nu în ofsaid este una mult prea groasă, și astfel nu se poate știi cu exactitate poziția atacantului croat, din momentul în care l-a învins pe Horațiu Moldovan.

Reclamă

Cu toate acestea, Moldovan a declarat că atacantul lui Dan Petrescu pare într-o ușoară poziție de ofsaid.

„Aia nu e linie, e trotuar! Parcă e pistă pentru biciclete! Ne trebuie un expert, să ne lumineze. Dacă nici VAR-ul nu-şi dă seama, ne dăm noi seama? Pare corpul, puţin, în poziţie de offside”, a declarat Viorel Moldova, pentru primasport.ro.

Reclamă

„Liniile româneşti au fost la VAR!”. Dan Petrescu a cedat după golul anulat în CFR Cluj – Rapid 2-2

Dan Petrescu a cedat nervos după golul anulat echipei sale în CFR Cluj – Rapid, scor 2-2, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Bursucul” nu îşi explică de ce golul lui Anton Maglica, din minutul 90+2, nu a fost validat de brigada de arbitri.

Dan Petrescu a răbufnit şi a dat de pământ cu brigada condusă de Andrei Chivulete. L-a înfuriat şi grafica apărută la TV din care reieşea că Maglica era în afara jocului. Petrescu s-a înfuriat când a văzut liniile trasate în cabina VAR.

Dacă e şi ăla e ofsaid, uitaţi-vă la fază. Liniile româneşti au fost la VAR! Nu a fost niciun ofsaid. Nu meritam victoria, trebuie să fii nebun să minţi, dar dacă am băgat-o în poartă, lasă golul!

Reclamă 4 / 0/3

În tur ne-a furat de ne-a rupt, ne-au luat două penalty-uri care nu au fost. Ce să facem? Acum lasă-mi golul ăsta, îmi iei şi golul ăsta? Apărarea mea a fost foarte slabă azi, toţi cei patru fundaşi nu îşi merită locul la echipă la cum au jucat.

Mai sunt 9 meciuri, vedem ce putem scoate. V-am zis că anul ăsta nu suntem favoriţi noi, sunt alte echipe mai bune, cred eu. Mai ales Farul, care este pe primul loc. Nu suntem constanţi„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”