Închide meniul

„Liniile româneşti au fost la VAR!”. Dan Petrescu a cedat după golul anulat în CFR Cluj – Rapid 2-2: „În tur ne-a furat de ne-a rupt”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 23:14

„Liniile româneşti au fost la VAR!. Dan Petrescu a cedat după golul anulat în CFR Cluj – Rapid 2-2: „În tur ne-a furat de ne-a rupt

Dan Petrescu a cedat după golul anulat în CFR Cluj - Rapid

Dan Petrescu, în genunchi în timpul derby-ului din Gruia / Profimediaimages

Dan Petrescu a cedat nervos după golul anulat echipei sale în CFR Cluj – Rapid, scor 2-2, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Bursucul” nu îşi explică de ce golul lui Anton Maglica, din minutul 90+2, nu a fost validat de brigada de arbitri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croatul Maglica l-a învins pe Horaţiu Moldovan în prelungirile partidei din Gruia, moment în care tuşierul a ridicat fanionul. A considerat că poziţia atacantului campioanei României nu era corectă. După mai multe minute de întrerupere a jocului, şi arbitrii din cabina VAR au considerat că Maglica era în poziţie de ofsaid.

Dan Petrescu a cedat după golul anulat în CFR Cluj – Rapid

Dan Petrescu a răbufnit şi a dat de pământ cu brigada condusă de Andrei Chivulete. L-a înfuriat şi grafica apărută la TV din care reieşea că Maglica era în afara jocului. Petrescu s-a înfuriat când a văzut liniile trasate în cabina VAR.

Dacă e şi ăla e ofsaid, uitaţi-vă la fază. Liniile româneşti au fost la VAR! Nu a fost niciun ofsaid. Nu meritam victoria, trebuie să fii nebun să minţi, dar dacă am băgat-o în poartă, lasă golul!

În tur ne-a furat de ne-a rupt, ne-au luat două penalty-uri care nu au fost. Ce să facem? Acum lasă-mi golul ăsta, îmi iei şi golul ăsta? Apărarea mea a fost foarte slabă azi, toţi cei patru fundaşi nu îşi merită locul la echipă la cum au jucat.

Reclamă

Mai sunt 9 meciuri, vedem ce putem scoate. V-am zis că anul ăsta nu suntem favoriţi noi, sunt alte echipe mai bune, cred eu. Mai ales Farul, care este pe primul loc. Nu suntem constanţi„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

În sezonul regulat, Rapid a câştigat cu 2-1 meciul cu CFR Cluj din sezonul regulat. Giuleştenii au avut două penalty-uri. Şi atunci Dan Petrescu a făcut scandal şi a spus că văzut o manieră de arbitraj ”ca pe vremea Scorniceștiului”.

Fază controversată în prelungirile meciului CFR Cluj – Rapid 2-2

Fază controversată în prelungirile partidei dintre CFR Cluj şi Rapid! Anton Maglica a reuşit să trimită balonul în poarta lui Horaţiu Moldovan, însă reuşita atacantului croat a fost anulată pe motiv de ofsaid, după consultarea arbitrajului video.

Reclamă 4 / 0/3

Faza controversată a pornit de la cornerul executat de Krasniqi, în minutul 90+2. Braun a şutat ulterior în careu, spre poarta lui Horaţiu Moldovan. Portarul giuleştenilor a respins iniţial balonul, însă Anton Maglica a fost pe fază şi a înscris.

Imediat după reuşita atacantului croat, centralul partidei, Andrei Chivulete, a dictat ofsaid, iar golul a fost anulat. A urmat verificarea fazei în camera VAR, verificare care a durat câteva minute.

Într-un final, arbitrii din camera VAR au anulat reuşita lui CFR Cluj, pe motiv de ofsaid la Anton Maglica.

La faza imediat următoare, după ce reuşita lui Anton Maglica a fost anulată, Rapid a avut şansa de a marca golul victoriei. Alexandru Ioniţă a gafat uluitor în careul clujenilor, şi ulterior a ratat şi Marko Dugandzic.

Cristi Balaj, prima reacţie după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2

Cristi Balaj este de părere că Anton Maglica era în poziţie regulamentară, în momentul în care a înscris în poarta lui Horaţiu Moldovan. Preşedintele clubului din Gruia este de părere că linia de ofsaid trasă de cei din camera VAR este greşită, deoarece atacantul croat era pe aceeaşi poziţie cu fundaşul Rapidului.

Din punctul meu de vedere linia este trasă greşit. Repet, acel apărător de lângă atacant are piciorul în spate. Deci este mai în spate acea gheată decât piciorul stâng al apărătorului care are mâna întinsă. Atacantul nostru nu a fost în ofsaid. A fost prezentat un ofsaid de jumătate de metru, ceea ce este ruşinos. Ca să vedeţi unde au pus linia!

Din experienţa meciurilor pe care le-am avut, pot să afirm cu subiectivismul care mă caracterizează, atacantul nostru nu este atât de aplecat încât să fie în poziţie de ofsaid. Cădea dacă era era aşa, era pe jos! Din punctul meu de vedere, gheta apărătorului de lângă atacantul nostru era mai aproape de linia porţii. Îmi cer scuze, nu am vrut să dau în Rapid”, a declarat Cristi Balaj, la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și