Închide meniul

Reacţia lui Vlad Chiricheş după declaraţiile dure ale lui Alex Chipciu la adresa CSA Steaua

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 8:24

Reacţia lui Vlad Chiricheş după declaraţiile dure ale lui Alex Chipciu la adresa CSA Steaua

Reacţia lui Vlad Chiricheş după declaraţiile dure ale lui Alex Chipciu la adresa CSA Steaua

Vlad Chiricheş salută galeria FCSB-ului la un meci / Profimedia Images

Alex Chipciu a oferit declaraţii dure la adresa clubului CSA Steaua după victoria lui U Cluj cu 3-1 în Cupa României. Declaraţiile lui Alex Chipciu nu au rămas fără replică din partea lui Chiricheş. Iată reacţia lui Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu a marcat în minutul 26 al meciului CSA Steaua – U Cluj 1-3. Filip Ilie a marcat celelalte două goluri ale lui U Cluj, în minutele 34 şi 53. De partea cealaltă, CSA Steaua a înscris prin Alexandru Boiciuc (min. 65).

Reacţia lui Vlad Chiricheş după declaraţiile dure ale lui Alex Chipciu la adresa CSA Steaua

Vlad Chiricheş a distribuit pe reţelele sociale clipul cu declaraţiile dure ale lui Alex Chipciu la adresa CSA Steaua, semn că este de acord cu ce a spus mijlocaşul lui U Cluj.

”A fost un meci fără istoric. Am dat goluri relativ repede. Diferența dintre Liga 1 și Liga 2 mi se pare mult mai mare. Am fost relaxați pentru că am crezut că o să fie meci ușor. Nu ai văzut ce ”banană” am dat? Nu am vrut să dau așa. Ne doream doar să dăm goluri.

Am jucat la ultimul meci înainte să plece de aici FCSB. E un stadion fabulos, dar nu are legătură cu ideea despre Steaua. E un stadion fantomă. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, chiar dacă m-a înjurat și m-a făcut sclavul domnului Becali. Ei sunt sclavii Armatei, dacă eu sunt al lui Becali. Bine, și noi suntem, într-un fel, ai statului.

Reclamă

Păcat de stemă, că e frumoasă rău. Au fost fotbaliști mari aici. Să continui tradiția cu jucătorii ăștia și cu echipamentul ăla fake. Asta e părerea mea. Nu mă interesează nici prezent, nici trecut. Peluza era mare, erau mulți, dar în rest să vină cinci oameni… Înseamnă că e cam dubioasă asta cu FCSB și Steaua!”, a declarat Alex Chipciu după CSA Steaua – U Cluj 1-3.

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum”, a tunat Alex Chipciu, la finalul meciului dintre CSA Steaua şi U Cluj.

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: „Poate să le ia tot, dar FCSB e Steaua!”

Helmut Duckadam a avut un verdict dur pentru Florin Talpan, în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. Fostul portar consideră că în ciuda eforturilor depuse de juristul „militarilor”, trupa lui Gigi Becali este adevărata Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan este într-un război deschis cu cei de la FCSB şi vrea chiar să-i ia lui Gigi Becali palmaresul de după 2003, palmares pe care nu îl deţine CSA Steaua, ci liderul din Liga 1.

„FCSB este continuatoarea. În momentul în care am venit, în 2010, la București, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătorești ca să se schimbe denumirea echipei… Sigur, nu influențează atât de tare pe cei care au ținut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiția. Acum, că cupele și palmaresul ar fi rămas la CSA, la club, e mai puțin important, zic eu.

(n.r. Florin Talpan vrea să le ia celor de la FCSB chiar și palmaresul de după 2003) Și ce face cu el? Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia și sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puțini spectatori pentru că acolo merge galeria. Prea puțini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei. Și d-aia zic, poate să le ia ce vrea celor de la FCSB, pentru că cei care au ținut cu Steaua și o iubesc în continuare… Eu de multe ori m-am mirat, vă spun sincer, au fost atâtea probleme și aici la FCSB și cu implicarea domnului Becali poate de prea multe ori, și altele, și totuși spectatorii au rămas lângă această echipă. 42 de mii de spectatori cu CFR, chiar m-a surprins acest lucru! Și se vede, oriunde merg în țară, stadioanele sunt pline”, a declarat Helmut Duckadam, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și