Închide meniul

Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea: „Am avut toată deschiderea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 16:24

Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea: „Am avut toată deschiderea!

Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea

Stadionul Steaua / Profimedia

A apărut şi reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce s-a stabilit că meciul dintre FCSB şi Dinamo nu se va juca pe stadionul din Ghencea. „Militarii” susţin că au avut toată deschiderea şi toată disponibilitatea în negocierile purtate cu reprezentanţii trupei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a primit undă verde pentru a disputa în Ghencea derby-ul cu Dinamo, astfel că varianta de rezervă o reprezintă arena Arcul de Triumf. Meciul va avea loc sâmbătă, 22 iulie, şi va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea

Oficialii celor de la CSA Steaua a transmis un comunicat oficial prin care enumeră motivele pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere cu cei de la FCSB.

„Militarii” susţin că oficialii vicecampioanei nu au prezentat documentele necesare la negocieri, anume poliţa de asigurare. CSA Steaua susţine că nu a putut accepta o altă propunere, venită din partea celor de la FCSB.

„Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziție în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări:

Reclamă

Pozițiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credință și în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiții sau pretenții nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziție a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanții clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact polița de asigurare acte de vandalism și biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecției gazonului.

CSA Steaua: „Am avut toată deschiderea!”

Ținând cont de procedurile interne ale Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, cât și de experiențele contractelor anterioare de punere la dispoziție a stadionului, încheiate cu FRF și UEFA, ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta o garanție de alt tip, neconformă cu cea prevăzută în reglementările interne.
Această soluție este uzuală în practica administrării bazelor sportive din România. Spre exemplu, menționăm că la închirierea stadionului „Național Arena” de către clubul nostru, în aprilie 2018, pentru partida din liga a 4-a dintre Steaua București și Academia Rapid, am pus la dispoziție o poliță de asigurare, la fel ca și toate structurile sportive care au organizat evenimente pe stadionul „Steaua”.

Reclamă 4 / 0/3

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut și avem toată deschiderea și disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziție a stadionului „Steaua” cu toate entitățile sportive interesate, în condițiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, se arată în comunicatul emis de cei de la CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.

FCSB – Dinamo nu se va amâna! Arcul de Triumf, varianta de rezervă pentru derby

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua a refuzat disputarea meciului FCSB – Dinamo pe Stadionul Steaua. Becali a vrut să amâne duelul cu rivala din Ştefan cel Mare, dacă aceasta va fi de acord.

Becali i-a făcut praf şi pe cei de la CSA, despre care a spus că au jucat murdar. Gigi a încercat să echivaleze poliţa de asigurare de 250.000 de euro cu un bilet la ordin, variantă cu care Armata nu a fost de acord. Astfel că, duelul dintre FCSB şi Dinamo, programat sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Ligii 1, nu se va disputa pe noua arenă din Ghencea.

„O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă”, a zis Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și