Închide meniul

Reacţia oficială a celor de la Dinamo, după ce s-a zvonit că Lamine Ghezali şi Costin Amzăr vor pleca de la echipă

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 19:30

Reclamă
Reacţia oficială a celor de la Dinamo, după ce s-a zvonit că Lamine Ghezali şi Costin Amzăr vor pleca de la echipă

Lamine Ghezali a plecat de la Dinamo! Anunţ de ultimă oră

Lamine Ghezali, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Profimedia

Reacţia oficială a celor de la Dinamo, după ce s-a zvonit că Lamine Ghezali şi Costin Amzăr vor pleca de la echipă, nu a întârziat să apară. Cei doi fotbalişti nu au fost în lotul lui Ovidiu Burcă pentru duelul cu Sepsi, iar fanii s-au temut că aceştia vor părăsi echipa în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a negat aceste zvonuri, şi i-a liniştit astfel pe fani. „Câinii” au un debut de campionat foarte dificil, înregistrând trei înfrângeri în primele trei meciuri.

Reacţia oficială a celor de la Dinamo, după ce s-a zvonit că Lamine Ghezali şi Costin Amzăr vor pleca de la echipă

Oficialii de la Dinamo i-au liniştit pe fani, după ce fanatik.ro anunţat că atât Lamine Ghezali, cât şi Costin Amzăr, ar putea pleca de la echipă, Rapid fiind echipa interesată de cei doi.

„Câinii” au emis un comunicat oficial şi au transmis faptul că nu există nici măcar tratative privind eventualele plecări ale lui Lamine Ghezali şi Costin Amzăr.

„Clubul Dinamo 1948, prin Administratorul Special Vlad Iacob, precizează următoarele:

Reclamă
Reclamă

Dezmint informațiile vehiculate în spațiul public legate de potențiale transferuri ale jucătorilor noștri. Clubul nu a primit vreo ofertă pentru Costin Amzăr sau Lamine Ghezali.

Nu există tratative sau discuții oficiale în acest sens. Planul sportiv este primordial pentru Dinamo și ne dorim să păstrăm toți jucătorii importanți”, se arată în comunicatul emis de Dinamo, conform paginilor oficiale de socializare.

Acţionarii lui Dinamo au anunţat instanţa că Vlad Iacob va fi înlocuit

Acţionarii lui Dinamo au anunţat instanţa că Vlad Iacob va fi înlocuit. Decizia de revocare a lui Vlad Iacob din funcţia de administrator special al lui Dinamo urmează să fie luată în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), care va avea loc pe 17 august. Dacă pe 17 august nu va fi asigurat cvorumul, acţionarii se vor întruni pe 18 august tot pentru a lua această măsură.

Reclamă

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a informat judecătorul sindic despre convocarea AGA. Pe ordinea de zi, publicată la 17 iulie 2023 în Monitorul Oficial, se menționa revocarea lui Vlad Iacob din calitatea de administrator special și desemnarea noului administrator special, informează gsp.ro.

Cel care îi va lua locul lui Vlad Iacob este chiar preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

În raportul depus de RTZ la tribunal se arată, potrivit sursei citate, că s-a solicitat completarea ordinii de zi a şedinţei AGA din 17-18 august 2023 cu următorul punct: „Desemnarea domnului Andrei Cristian Nicolescu în calitate de Administrator Special care va reprezenta debitoarea Dinamo 1948 SA în procedura reorganizării judiciare ce face obiectul dosarului nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București Secția a VII-a Civilă”.

Eugen Voicu, acţionar Red & White, declara anterior că Andrei Nicolescu va fi, cel mai probabil, noul administrator special al clubului.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și