Închide meniul

Reacţia oficială a celor de la Rapid, despre un posibil transfer al lui Gicu Grozav: „Lui Adi Mutu îi place!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 15:01

Reacţia oficială a celor de la Rapid, despre un posibil transfer al lui Gicu Grozav: „Lui Adi Mutu îi place!

Gicu Grozav a avut un discurs savuros după show-ul din Bănie, din Universitatea Craiova - Petrolul 1-3

Gicu Grozav, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

Oficialii de la Rapid au comentat un eventual transfer al lui Gicu Grozav la gruparea giuleşteană. Victor Angelescu susţine că Adrian Mutu este încântat de jucătorul care evoluează în prezent la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actuala perioadă de mercato s-a zvonit că Gicu Grozav ar putea fi transferat de Rapid, după ce situaţia financiară de la Petrolul este una dezastruoasă. Şi jucătorul a declarat că nu ar spune pas unei mutări la trupa giuleşteană.

Reacţia oficială a celor de la Rapid, despre un posibil transfer al lui Gicu Grozav

Victor Angelescu i-a apreciat calităţile lui Gicu Grozva, şi a dezvăluit că şi Adrian Mutu ar fi încântat să-l aibă sub comanda sa pe mijlocaşul de 32 de ani. Cu toate acestea, oficialul trupei bucureştene a dezvăluit că echipa sa nu este interesată de transferul fostului internaţional român.

„Mie îmi place Grozav, știu că și lui Adi îi place. De altfel numeni nu poate spune că nu este atras de un astfel de fotbalist, unul de valoare. Dar în acest moment Rapid nu este interesată de aducerea lui Grozav.

Se lasă impresia că mutarea ar fi iminentă, dar vă spun cât se poate de sincer că nu este real. Sper să facem un transfer sau două în această iarnă”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

În acest sezon, Gicu Grozav a bifat 23 partide pentru „lupii galbeni”, în toate competiţiile. Mijlocaşul a reuşit să marcheze şi şapte goluri pentru trupa lui Nae Constantin.

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid. Fotbalistul celor de la Petrolul e cu gândul la posibilitatea de a îmbrăca tricoul formației giuleștene.

Grozav se află pe lista de transferuri a lui Adrian Mutu la Rapid, iar posibilitatea să fie antrenat de „Briliant” îi surâde. Jucătorul de 32 de ani ar putea să aducă o sumă importantă în conturile Petrolului, care are probleme cu banii.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am vorbit cu nimeni, nu încă, toată lumea e de vânzare la noi la club. Clubul e într-o situație mai nasoală, dar sperăm să o scoatem la capăt. N-aș vrea să discut de Rapid, e un club mare, cu suporteri frumoși, un proiect frumos, Mutu e antrenor. Mai am tricoul lui Mutu, e o amintire, plăcută, a fost un jucător mare, îl păstrez acasă”, a spus Gicu Grozav, în cantonamentul Petrolului din Antalya.

Totodată, ajuns la 32 de ani, Grozav încă se mai gândește la convocarea la echipa națională.

„Îmi doresc la națională, da… dar deocamdata nici n-am fost căutat, niciun telefon, nici dacă trăiesc sau nu”, a mai spus Gicu Grozav.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și