Închide meniul

Reacţia presei din Ungaria după victoria lui Sepsi cu FC U Craiova 1948: „Basm. Istorie!” / „Mititelu regretă că a luptat pentru rejucarea meciului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 8:55

Reacţia presei din Ungaria după victoria lui Sepsi cu FC U Craiova 1948: „Basm. Istorie! / „Mititelu regretă că a luptat pentru rejucarea meciului

Reacţia presei din Ungaria după victoria lui Sepsi cu FC U Craiova 1948

Sepsi s-a calificat în play-off. Cristiano Bergodi l-a învins pe Nicolo Napoli / Colaj Hepta

A apărut reacţia presei din Ungaria după victoria lui Sepsi cu FC U Craiova 1948, scor 4-0, în finala pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. Maghiarii l-au ironizat pe Adrian Mititelu, care a luptat la comisiile FRF pentru rejucarea partidei întreruptă de Andrei Chivulete pentru scandări xenofobe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii din Ungaria au tratat pe larg succesul categoric obţinut de Sepsi. Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au semnat golurile grupării din Sfântu Gheorghe.

Reacţia presei din Ungaria după victoria lui Sepsi cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu s-a fotografiat cu o pâine primită de la Laszlo Dioszegi şi a fost taxat dur după eşecul umilitor suferit de echipa lui.

Sepsi OSK: înfrângere la masa verde, victorie pe terenul verde! Meciul s-a încheiat ca într-un basm. La reluare, Sepsi a învins-o pe FC U Craiova cu 4-0 în prima ligă a fotbalului românesc şi a ajuns pentru a treia oară în play-off. Istorie.

A fost un rezultat final care a depășit golaverajul de pe masa verde. Totuși, patronul oaspeților, Adrian Mititelu, care s-a dovedit imbatabil în labirinturile legale, nu a putut vedea acest lucru, deoarece a părăsit stadionul încă de la pauză. Cu siguranță, cu pâinea primită la pachet, pe care i-a dat-o Laszlo Dioszegi înainte de start„, au titrat cei de la magyarnemzet.hu.

Reclamă

Maghiarii sunt convinşi că patronul lui FC U Craiova 1948 regretă că nu a acceptat eşecul la „masa verde”.

Craiova regretă că a luptat pentru rejucarea meciului întrerupt pe 29 ianuarie din cauza scandărilor împotriva Ungariei ale fanilor.

În loc de 3-0 la masa verde, a primit patru goluri joi seară, la Sfântu Gheorghe, iar Sepsi a câștigat finala mai clar decât s-ar fi așteptat și s-a calificat în play-off. În cel mai important meci al său, Sepsi a jucat cel mai bun fotbal al său”, au scris cei de la Nemzeti Sport, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0

Mititelu a transmis un mesaj, în miez de noapte, pe reţelele sociale. Patronul oltenilor nu şi-a putut explica ce s-a întâmplat, la Sfântu Gheorghe, cu echipa pe care o patronează. Alb-albaştrii au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

O seară neagră de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri! Un accident dureros pe care îl vom digera greu. Cu toate astea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel, din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde mulți vor să ajungem.

Nu se termină totul aici, avem multe alte bătălii de purtat, această lecție dură ne poate ajuta pe viitor. Chiar dacă astă seară nu am existat și Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă, continui să cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și să obțină măcar o mențiune dacă nu, chiar un premiu!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

În urma calificării lui Sepsi, programul play-off-ului din Liga 1 a fost definitivat. Formația covăsneană va debuta în play-off pe terenul liderului Farul Constanța. Meciul de la Ovidiu se va disputa duminică, de la ora 16:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și