Închide meniul

Reacţia presei italiene după transferul lui Andrea Compagno în China! Ce au scris italienii despre motivul plecării de la FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 17:56

Reclamă
Reacţia presei italiene după transferul lui Andrea Compagno în China! Ce au scris italienii despre motivul plecării de la FCSB

Reacţia presei italiene după transferul lui Andrea Compagno în China

Andrea Compgano, în tricoul FCSB-ului / Profimedia Images

Reacţia presei italiene după transferul lui Andrea Compagno în China nu a întârziat să apară. Atacantul selecţionat la un moment dat în lotul lărgit al naţionalei Italiei va semna cu Tianjin Jinmen Tiger FC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a încheiat astfel telenovela transferului lui Compagno. Intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, italianul a evoluat puţin în ultima perioadă. Becali nu face nicio afacere cu vânzarea lui Compagno. L-a cumpărat cu 1.5 milioane şi l-a vândut cu 120.000 de euro.

Reacţia presei italiene după transferul lui Andrea Compagno în China!

Andrea Compagno va zbura în China. Fotbalistul sicilian pleacă de la FCSB și începe o nouă aventură la Tianjin Jinmen Tiger FC, o echipă din prima ligă a Chinei. Cele două cluburi au bătut palma pentru un transfer de 120.000 de euro, iar Compagno va semna un contract pe doi ani.

Compagno va pleca sâmbătă seară, este așteptat să ajungă duminică în China, iar luni va participa la primul antrenament.

Compagno părăsește clubul din România după o aventură cu reușite importante: 20 de goluri în 55 de meciuri. Atacantul globetrotter a mai jucat în Malta, la Tre Fiori, și în România, la FC U Craiova. Compagno a fost folosit rar în ultimele două luni la FCSB, iar din acest motiv a decis să profite de oportunitate și să meargă în China”, a scris site-ul tuttomercatoweb.com despre plecarea atacantului italian de la FCSB.

Reclamă

„Premeditare!” Bunicul lui Andrea Compagno, atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului: „Pleacă în sfârşit de la Bucureşti”

Bunicul lui Andrea Compagno a avut un atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului. Italianul s-a dezlănțuit după ce nepotul său a plecat de la echipa pregătită de Elias Charalambous.

„Mă bucur foarte mult că Andrea a plecat în sfârșit de la București. Până acum se știa, de către toată lumea, că nu mai există nicio șansă ca el să joace pentru FCSB. Din păcate, totul este ciudat în fotbal și nu mă mai surprinde nimic. Este clar că după ce, în sezonul trecut, a marcat 22 de goluri se aștepta ca el să fie un titular în această echipă care vrea să câștige campionatul.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Coechipierii săi, în ghilimele, nu l-au servit. A fost o premeditare din partea unor jucători individuali împotriva lui Andrea, dar apoi tot restul a fost, de asemenea, făcut de patron, pentru a-l distruge pe jucător.

Reclamă 4 / 0/3

A avut atât de multe oferte de la echipele importante din Olanda, din Turcia și din alte ligi. Patronul o zi l-a vândut, o zi îl denigrează, o zi l-a trântit pe prima pagină. Apoi nu l-a mai dat și apoi l-a vândut. O astfel de confuzie a creat, de asemenea, o stare de nesiguranță în Andrea. A trebuit să renunțe pentru că nu s-a putut lupta cu morile de vânt. Astăzi pot să vă spun că sunt fericit pentru el și pentru viitorul său”, a spus Salvo Armato, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China

Becali nu regretă că l-a vândut cu o sumă infimă pe atacantul cotat la 2.3 milioane de euro de Transfermarkt.

L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează. (Reporter: Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Florinel Coman, David Miculescu, Luis Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt jucătorii de la FCSB care pot juca pe postul de vârf împins.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și