Închide meniul

Reacţia ultraşilor FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea antrenor pe dinamovistul Liviu Ciobotariu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 12:31

Reacţia ultraşilor FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea antrenor pe dinamovistul Liviu Ciobotariu

Reacţia ultraşilor FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea antrenor pe dinamovistul Liviu Ciobotariu

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci / Hepta

Reacţia ultraşilor FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea antrenor pe dinamovistul Liviu Ciobotariu nu a întârziat să apară. Gheorghe Mustaţă susţine că fanii roş-albaştrilor nu au nicio problemă cu fostul fundaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu știu dacă e vorba de dorință. Trebuie un antrenor cu experiență la echipă, cu un pic de respect. Nu știu dacă Ciobotariu a înjurat vreodată Steaua. Aici a fost problema la foștii jucători de la Dinamo și Rapid. Nu au avut respect.

Reacţia ultraşilor FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea antrenor pe dinamovistul Liviu Ciobotariu

Noi de ce nu îl vrem pe Șumudică? Pentru înjurăturile pe care le-a adus la adresa echipei. Nu vreau să zic nimic, dar nu avea ce să rezolve cu noi. Eram prea revoltați.

Nu suntem contra lui Ciobotariu. Dar trebuie să vină cineva care să fie jupân în vestiar, cum era nea Piți. Cu Stoichiță era fiecare de capul lui, dar aveau jucătorii valoare. Deci trebuie cineva care să fie respectat”, a spus Mustaţă, la Pro Arena.

Gigi Becali îl vrea pe Liviu Ciobotariu

Gigi Becali vrea să-l numească pe înlocuitorul lui Nicolae Dică până joi, când roş-albaştrii joacă împotriva lui West Ham, în ultimul meci european al sezonului. Liviu Ciobotariu ar putea fi pe bancă la duelul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Ciobi e în capul listei lui Gigi, dar deocamdata nimic nu este semnat. Fostul internaţional a condus antrenamentul de azi al celor de la Voluntari şi rămâne de văzut dacă va accepta oferta patronului FCSB. Din informaţiile AS.ro, antrenorul ar dori o primă de instalare de 60.000 de euro pentru a ajunge la vicecampioană.

„Cert e că 100% va fi român. Eu zic că azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham”, a spus Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Liviu Ciobotariu, antrenor de play-off

Tehnicianul de 51 de ani se află la FC Voluntari din mai 2021. Liviu Ciobotariu a condus gruparea ilfoveană în 68 de meciuri, înregistrând 29 de victorii, 17 remize și 22 de înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Ciobotariu pe bancă, FC Voluntari s-a calificat în play-off-ul din Liga 1, în sezonul precedent, terminând pe locul 4. De-a lungul carierei, antrenorul de 51 de ani le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, AS Tg. Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani și FC Hermannstadt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și